Це така приправа, яку можна їсти з м’ясом, ковбасними виробами, з відвареною або смаженою картоплею чи просто посипати шматок свіжого хліба та поїдати із задоволенням. А ви спробуйте – не пошкодуєте.
Інгредієнти:
- помідори – 4 кг,
- болгарський перець – 4 кг.
Як готувати:
- Помідори порізати навпіл і запікати в духовці розрізом догори при 100 градусах 5 годин – до повного висихання.
- Перець почистити від серцевини, нарізати навпіл, поставити в розігріту до 100 градусів духовку на 5 годин і запікати до повного висихання.
- Готові помідори та перець перекрутити в м’ясорубці, скласти у суху банку і закрити кришками з отворами для провітрювання.
Таку приправу можна використовувати для супів, борщу, м’ясного рагу, підливи.