Крім консервації, у багатьох кулінарних рецептах (супи, тушковані гарніри, соуси) використовуються помідори, очищені від шкірки.
Щоби легко її зняти, помідори бланшують.
Тепер шкірка легко очиститься.
Ідеальна вечеря за годину. Як приготувати гречані котлети, що підкорюють з першого шматочка.
Без “жовтневого” догляду полуниця буде дрібною та кислою.Чим підгодувати рослини восени?
Мигаюче світло в оселях українців з'являється досить часто, від чого страждає в першу чергу побутова…
Щосереди ви, шановні читачі, тримаєте в руках черговий номер «Пенсійної телепрограми». Її ще можна назвати…
Невідомі нюанси знижок. Що треба знати перед оформленням пільг?
Мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум у 2026 році зростуть. Як це вплине на розмір…