Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаРізнеМісячний календар стрижок на серпень

Місячний календар стрижок на серпень

Этот материал также доступен на русском языке
Перед тим як вирушити до перукарні, багато хто заглядає у місячний календар. І не дарма.

Щомісячний календар сприятливих дат становлять з урахуванням відповідних фаз Місяця. Стричити волосся, наприклад, радять на Місяць, що росте – експерти кажуть, так волосся буде більш слухняним і це позитивно вплине на швидкість зростання.

Увагу звертають і на зодіакальний цикл, деякі знаки згубно впливають на структуру волосся та якість фарбування.

Які дні у серпні сприятливі та не дуже підходять для стрижки?

Сприятливі дні

5, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 21, 22, 23 серпня – сприятливі дні для фарбування волосся та його оздоровлення. Чудовий результат дадуть маски для росту, які можна робити у домашніх умовах.

7, 9, 24, 27, 29 серпня – найкращий час для стрижки. Можете сміливо експериментувати з різними зачісками. Фарбування теж принесе бажаний результат .

8, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 30 серпня добрий час для стрижки та зміни іміджу в цілому. Волосся стане сильнішим і менше випадатиме.

Несприятливі дні

1, 2, 31 серпня – утримайтеся від походу до перукарні. Стрижка напевно вам не сподобається, та й волосся зростатиме повільніше. Але якщо є бажання пофарбуватися – не бійтеся: новий колір вам личитиме.

3, 4, 6, 16 серпня – не рекомендується стригти волосся у ці дні. Це може вплинути на вашу енергетику і негативно позначитися на здоров’ї. Не слід у цей день змінювати колір волосся.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні