Фарш – 500 грамів, рис відварений – 150 грамів, сир – 100 грамів, цибуля – 2 штуки, морква – 1 штука, томатна паста – 1 столова ложка, яйце – 1 штука, зелень – 1 пучок, панірувальні сухарі – 100 грамів, олія рослинна – 6 столових ложок, сіль – за смаком.
Є ще один спосіб приготування: тефтелі злегка обсмажити на сковороді, протушкувати в соусі до готовності.
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…
Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?
Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?
Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?
Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.
Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.