Фарш – 500 грамів, рис відварений – 150 грамів, сир – 100 грамів, цибуля – 2 штуки, морква – 1 штука, томатна паста – 1 столова ложка, яйце – 1 штука, зелень – 1 пучок, панірувальні сухарі – 100 грамів, олія рослинна – 6 столових ложок, сіль – за смаком.
Є ще один спосіб приготування: тефтелі злегка обсмажити на сковороді, протушкувати в соусі до готовності.
В Україні досить дивно вирахували норми прожиткового мінімуму для громадян. Так, жінці належить дві сукні…
Частина пенсіонерів можуть отримати спеціальні надбавки до пенсійних виплат від держави. Що саме передбачає пенсійне…
Вирішили заламінувати документ «про всяк випадок»? Можливо, дарма — це може стати причиною багатьох проблем.…
Неправильно обрана сіль здатна зіпсувати всю зимову заготівлю. Дізнайтесь, яку сіль не варто використовувати.
Мінімальний страховий стаж, який дозволяє українцям вийти на пенсію, становить 15 років. А що робити…
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.