Фарш – 500 грамів, рис відварений – 150 грамів, сир – 100 грамів, цибуля – 2 штуки, морква – 1 штука, томатна паста – 1 столова ложка, яйце – 1 штука, зелень – 1 пучок, панірувальні сухарі – 100 грамів, олія рослинна – 6 столових ложок, сіль – за смаком.
Є ще один спосіб приготування: тефтелі злегка обсмажити на сковороді, протушкувати в соусі до готовності.
Як відрізнити справжню сметану від фальсифікату без лабораторії? Один крапель йоду – і все стане…
Власники карток «Ощадбанку», які їх не використовують протягом року, ризикують втратити зайві гроші. Однак є…
Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.
Хрумкі зовні, соковиті всередині - домашні чебуреки з яловичиною легко приготувати, якщо знати пару кулінарних…
Детальне сканування при кожному в’їзд. Які ще “приємні” сюрпризи чекають на українців у Європі з…
Що робити, якщо з родичами не вдається домовитися про розподіл спадщини? Розбираємо покроково, як діяти:…