Щоб варення загуснуло, скористайтеся цими способами.
1. Додайте рослинні компоненти з підвищеним вмістом пектину. Це перетертий аґрус, смородинове або яблучне пюре.
2. Варіть варення у три прийоми: проваріть варення 15 хвилин, зніміть з вогню, повністю остудіть. І так тричі.
3. З поверхні треба регулярно знімати пінку і використовувати широкий посуд з невисокими бортами – таз або каструлю. Так надлишки рідини випаровуватимуться швидше.
4. Для надання густоти деякі господині радять використовувати лимонний сік.
5. Зробити варення густішим допомагають і спеціальні добавки.
ВАЖЛИВО! Плоди та ягоди треба збирати у суху теплу погоду. Після миття їх треба ретельно просушити, щоб позбавитися непотрібної вологи.
Пенсійний фонд України отримав нові обов’язки — тепер саме він опікується багатьма видами соціальних виплат.…
Наразі це вже четвертий регіональний форум, який організовано за підтримки проєкту Реабілітація в Україні (Rehab4U).
Український ринок демонструє стабільно високий інтерес до продукції з Піднебесної протягом останніх десятиліть. Цей тренд…
Як збільшити врожай огірків за допомогою копійчаного засобу, який є в кожній домашній аптечці. Огірки…
Галета – це французька страва, що нагадує відкритий пиріг. Галету можна готувати із солоною або…
Хоча в Україні передбачено підвищення пенсій для громадян, які досягли 65-річного віку, далеко не всі…