Щоб варення загуснуло, скористайтеся цими способами.
1. Додайте рослинні компоненти з підвищеним вмістом пектину. Це перетертий аґрус, смородинове або яблучне пюре.
2. Варіть варення у три прийоми: проваріть варення 15 хвилин, зніміть з вогню, повністю остудіть. І так тричі.
3. З поверхні треба регулярно знімати пінку і використовувати широкий посуд з невисокими бортами – таз або каструлю. Так надлишки рідини випаровуватимуться швидше.
4. Для надання густоти деякі господині радять використовувати лимонний сік.
5. Зробити варення густішим допомагають і спеціальні добавки.
ВАЖЛИВО! Плоди та ягоди треба збирати у суху теплу погоду. Після миття їх треба ретельно просушити, щоб позбавитися непотрібної вологи.
Сьогодні, багатьох з нас цікавить питання, де взяти гроші без відмови, якщо їх немає. Відповідь…
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Незважаючи на призупинення прийому нових заявок через платформу єДопомога, грошова допомога від міжнародних організацій у…