Щоб варення загуснуло, скористайтеся цими способами.
1. Додайте рослинні компоненти з підвищеним вмістом пектину. Це перетертий аґрус, смородинове або яблучне пюре.
2. Варіть варення у три прийоми: проваріть варення 15 хвилин, зніміть з вогню, повністю остудіть. І так тричі.
3. З поверхні треба регулярно знімати пінку і використовувати широкий посуд з невисокими бортами – таз або каструлю. Так надлишки рідини випаровуватимуться швидше.
4. Для надання густоти деякі господині радять використовувати лимонний сік.
5. Зробити варення густішим допомагають і спеціальні добавки.
ВАЖЛИВО! Плоди та ягоди треба збирати у суху теплу погоду. Після миття їх треба ретельно просушити, щоб позбавитися непотрібної вологи.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…