No menu items!
Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк використовують ДВП для бізнесу і домашнього господарства і де його купити

Як використовують ДВП для бізнесу і домашнього господарства і де його купити

Деревоволокниста плита складається із подрібнених шматочків натурального дерева. деревних волокон, з'єднаних клеючим розчином. Додані у суміш спеціальні синтетичні інгредієнти, перетворюють цей матеріал у зручний і оптимальний за ціною вид сировини.

ДВП використовують для різних видів промислового виробництва і для приватного застосування у домашньому господарстві як основа для різноманітних споруд чи конструкцій.

Щоб знайти потрібний варіант ДВП, перегляньте каталог інтернет-магазину «Томек», який спеціалізується на продажу плитних матеріалів різної форми та напрямку застосування. Магазин пропонує продукцію провідних виробників ABM, Egger, Gamet та інших. Весь асортимент плитних ДВП представлено на сторінці https://tomek.lviv.ua/catalog/plitni-materiali/dvp/. Тут можна оглянути конкретний різновид і зробити замовлення, отримати ширшу інформацію про властивості матеріалів. Ми ж повернемось до основної теми публікації та спробуємо зрозуміти, в чому полягає популярність ДВП і чому він є одним із найбільш поширених видів будівельних матеріалів.

Чому ДВП такий міцний і водночас простий для обробки?

Варто вказати на те, що ДВП поєднує в собі одночасно високу міцність і простоту обробки.

Серед переваг ДВП варто відзначити його мінімальну вартість і водночас цілий комплекс позитивних користувацьких характеристик:

  • мала вага;
  • можливість створювати міцні і витривалі конструкції, наприклад для меблів чи для будівництва;
  • достатньо висока звукоізоляція та поглинання шумів, що дозволяє використовувати цей матеріал для виготовлення внутрішніх стін у будинках чи зовнішніх елементів будівель;
  • за наявності на поверхні додаткової обробки та застосування захисних поверхонь, висока стійкість до проникнення вологи.

Листи ДВП мають високу міцність, однак їх легко обробляти за допомогою звичайних ріжучих інструментів. Саме тому такий плитний матеріал використовують у будівництві і для виготовлення промислових виробів. Його можна свердлити, шліфувати, клеїти, розрізати на необхідні фрагменти за допомогою ручних інструментів і на конвеєрній складальній лінії.

Де використовують ДВП і чому він завжди в нагоді

ДВП активно використовують для виробництва або в домашньому господарстві, оскільки це недорогий і витривалий конструкційний матеріал. Його застосовують для верхнього шару підлоги, стелі або стіни.

Завдяки оптимальній вартості і високим якісним характеристикам, ДВП активно використовують для виготовлення і ремонту меблів. Зокрема, найбільше поширення отримали корпусні меблі виготовлені з ДВП та скріплені металевою фурнітурою. Їх можна легко розбирати та транспортувати, а за потреби – відновлювати окремі елементи.

Якісне ДВП – є універсальним і доступним практично кожному користувачеві будівельним і ремонтними матеріалом який має чимало переваг.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні