Паста чудово доповнить будь-які м’ясні та картопляні страви, вона також ідеально поєднується з макаронами. Можна додавати в будь-які перші страви і будь-які сметанні або йогуртові соуси.
Така паста може чудово зберігатися у холодильнику більше року.
Для її приготування знадобиться свіжий, тільки-но зірваний з грядки кріп разом зі стеблами (0,5 кг).
20 г солі,
10 г цукру,
цедру половинки лимона,
2 ч. л. лимонного соку,
50 г очищеного часнику,
300 мл будь-якої рослинної олії.
Вихід: 4 баночки по 250 мл чи 1 літр.
Фруктові салати вперше в історії стали готувати у Стародавньому Римі та Греції.
Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик переміг…
Сьогодні неділя, 19 травня 2024 року. 140-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…
Від шматочка такого пирога важко відмовитися, він повітряний, ароматний, м'який. З таким пирогом і торта…
Яйця вважаються корисним продуктом, але є обмеження, які слід знати кожному. Інакше – без візиту…
Погода в неділю 19 травня буде не такою вже спекотною. У деяких регіонах пройдуть дощі…