Лечо з огірками, помідорами і перцем
Інгредієнти :
– Огірки – 1 кг
– Помідори – 0,5 кг
– Болгарський перець – 300 грам
– Цукор – 90 грам
– Сіль 40 грам
– Рослинна олія 50 грам
– Уксус 9% 50 мл
– Часник 2-3 зубчики
Приготування:
- Помідори подрібнити через м’ясорубку або 6лендер і вилити в каструлю.
- Болгарський перець очистити помити і нарізати.
- У каструлю з томатною масою додати перець, цукор, сіль, олію і часник пропущений через прес. Перемішати та поставити на вогонь і довести до кипіння, зменшити вогонь та варити 10-15 хвилин.
- Висипаємо огірки, вливаємо оцет, перемішуємо. Доводимо до кипіння, потім вогонь зменшуємо, накриваємо каструлю кришкою і готуємо 5-6 хвилин.
- Готове лечо з огірками, помідорами та перцем розливаємо по гарячих стерилізованих банках і закручуємо кришками.
- Перевертаємо банки вгору дном, приховуємо чимось теплим і залишаємо до повного охолодження.
- Остілі 6анки потім прибираємо для зберігання в прохолодне місце.
Лечо готове.