No menu items!
П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаРізнеЯк зекономити на сайті при старті онлайн-бізнесу в eCommerce

Як зекономити на сайті при старті онлайн-бізнесу в eCommerce

Оптимізація витрат — логічне прагнення кожного підприємця. Від раціональності витрат залежить успіх бізнесу та його рентабельність. Обговоримо це в статті.

Дуже актуальна можливість заощадити при розробці сайту інтернет-магазину. Але як це зробити?

Чому важливо зекономити на сайті

Інтернет-магазин, як і інші типи сайтів, є основною, віссю навколо якої будується система інструментів онлайн-маркетингу. Саме в цьому цінність інтернет-магазину і причина доволі високих цін на розробку.

Але у кризові періоди та при тестуванні ніші бізнес цілком логічно шукає можливості заощадити. І тут, як завжди, можуть бути вдалі та невдалі рішення.

Спочатку кілька слів про перші.

Можливі помилки в пошуку економії

Дуже часто підприємці шукають найдешевшу ціну на ринку, обирають без огляду на пропозицію та можливості конкретної платформи та якості послуг. Це і є основною помилкою при створенні інтернет-магазину.

Інша помилка в тому, щоб обирати рішення, які дешевше, але не мають потрібних можливостей.

Оптимальне рішення для економії при створенні інтернет-магазинів

Найкращим рішенням для економії буде використання хмарної CMS для створення інтернет-магазину. Подивімось, чому і які ще додаткові вигоди це дає.

Хмарні CMS звикли називати конструкторами сайтів чи інтернет-магазинів. Однак це визначення не відповідає суті таких платформ. У них набагато більше можливостей, фактично, це повноцінні CMS, які не треба встановлювати та витрачати час на налаштування, оновлення та інші супутні роботи.

А особливо важливо ще одне. Обираючи хмарні CMS, немає потреби сплачувати за додаткові модулі, які у звичайних систем управління контентом можуть бути досить вартісними.

Серед найкращих платформ у цій категорії Shop-Express. Які можливості і функції будуть цікаві підприємцям:

  • Гнучкі та сучасні теми дизайну. Основою для створення дизайну може бути одна з тем дизайну. Вони дозволяють прибирати та додавати елементи, налаштовувати кольори та інші деталі стилю.
  • Набір готових інтеграцій. Shop-Express пропонує великий набір готових інтеграцій. У користувачів буде можливість швидко і без допомоги програміста підключити платіжні системи, CRM та інші сервіси. А це теж дозволяє додатково заощадити кошти. Звісно, в залежності від конкретного завдання економія може бути різною, але в будь-якому випадку це перевага.
  • Багатомовність. В деяких CMS для створення багатомовного сайту потрібно додатково купувати і налаштовувати модулі, користування лише окремим компонентом може коштувати десятки доларів щороку. Ця стаття видатків може бути дуже суттєвою для бізнесу.
  • Адаптивність. Дуже важливо щоб інтернет-магазин правильно відображався і швидко працював на всіх пристроях. І хмарні CMS забезпечують це за замовчанням.

Отже, якщо для вашого бізнесу дуже гостро стоїть потреба заощадити на розробці інтернет-магазину і при цьому забезпечити якість та функціональність, обирайте хмарні CMS. Одним з кращих рішень буде українська платформа Shop-Express.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні