П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо за економними рецептами: незвичайна закуска з баклажанів

Готуємо за економними рецептами: незвичайна закуска з баклажанів

Этот материал также доступен на русском языке
Літо в зеніті, і дедалі більше дешевих овочів з'являється на прилавках. Їхня різноманітність вражає і радує, а господарок надихає на створення кулінарних шедеврів.

Сьогодні ми пропонуємо вам незвичайне поєднання улюблених та популярних баклажанів із … рибою

Закуска із баклажанів

Баклажани – 3 штуки, філе морської риби (можна хек або мінтай) – 400 грамів, твердий сир – 100 грамів, вершкове масло – 100 грамів, помідори – 2 штуки, цибуля – 1 штука, сіль і зелень – за смаком.

  • Баклажани очистити від плодоніжки і розрізати вздовж, щоб вийшли «човники». Шкірку не знімати.
  • Рибу і помідори нарізати невеликими кубиками, цибулю подрібнити.
  • Човники з баклажанів викласти на деко, змащене маслом.
  • Всередину кожного з них покласти рибу, помідори, цибулю і трохи вершкового масла.
  • Посолити, поперчити, зверху посипати зеленню і тертим сиром.
  • Відправити баклажани у духовку на 30-50 хвилин.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні