Коли ми купуємо великий і важкий кавун, то з жалем усвідомлюємо, скільки доведеться викинути – майже половина ваги кавуна припадає на кірки. А чи не спробувати використовувати їх і зварити найніжніше і оригінальне варення?
З нашим рецептом впорається навіть молода та недосвідчена господиня, не кажучи про аси кулінарної справи. Готуємо та економимо!
Кавунні кірки 2 кг
Цукор 1,5 кг
Частки лимона
Гвоздика за бажанням
Зазвичай на приготування салату потрібно витратити достатню кількість часу та фінансів. Але сьогодні пропонуємо вам…
Турбота про дитину — це, мабуть, один із найважливіших обов'язків батьків. Вони повинні опікуватися, навчати,…
Якщо ви бажаєте завжди мати актуальний вигляд, досить обрати одну з цих стрижок. Яким буде…
Більшість сортів та гібридів томату сильно гілкуються і утворюють велику кількість бічних пагонів, які називають…
17 травня очікується погода без опадів в більшості областей України.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?