Коли ми купуємо великий і важкий кавун, то з жалем усвідомлюємо, скільки доведеться викинути – майже половина ваги кавуна припадає на кірки. А чи не спробувати використовувати їх і зварити найніжніше і оригінальне варення?
З нашим рецептом впорається навіть молода та недосвідчена господиня, не кажучи про аси кулінарної справи. Готуємо та економимо!
Кавунні кірки 2 кг
Цукор 1,5 кг
Частки лимона
Гвоздика за бажанням
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…
Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…