Коли ми купуємо великий і важкий кавун, то з жалем усвідомлюємо, скільки доведеться викинути – майже половина ваги кавуна припадає на кірки. А чи не спробувати використовувати їх і зварити найніжніше і оригінальне варення?
З нашим рецептом впорається навіть молода та недосвідчена господиня, не кажучи про аси кулінарної справи. Готуємо та економимо!
Кавунні кірки 2 кг
Цукор 1,5 кг
Частки лимона
Гвоздика за бажанням
Великодній святковий стіл без домашньої ковбаси уявити важко. А ось приготувати її легко та нескладно.
Перш ніж підписувати будь-які фінансові документи, важливо розуміти, на що саме ви погоджуєтеся, які умови…
На електронну пошту редакції «На пенсії» надійшов лист з Німеччини. Жінка на ім’я Наталія захотіла…
Для багатьох українських сімей життєво важливою є можливість отримувати житлові субсидії. Особливо це актуально для…
Як виростити велику й смачну полуницю? Потрібно пам'ятати про правильне розташування рослин. Одна проста хитрість…
Паштет з грибів – це ідеальна пісна намазка для ваших бутербродів. Легкий, смачний і ситний.