Коли ми купуємо великий і важкий кавун, то з жалем усвідомлюємо, скільки доведеться викинути – майже половина ваги кавуна припадає на кірки. А чи не спробувати використовувати їх і зварити найніжніше і оригінальне варення?
З нашим рецептом впорається навіть молода та недосвідчена господиня, не кажучи про аси кулінарної справи. Готуємо та економимо!
Кавунні кірки 2 кг
Цукор 1,5 кг
Частки лимона
Гвоздика за бажанням
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.