Щоб приготувати найніжніші, пишні оладки, треба дотримуватися кількох правил:
кефір – 450 мл,
борошно – 410 г,
яйце – 1 шт.,
цукор – 1 столова ложка без гірки,
сіль – 1/2 чайної ложки,
сода – 1 чайна ложка,
яблучний оцет – 2/3 столової ложки,
олія для смаження.
Подати зі сметаною або джемом.
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.