Щоб приготувати найніжніші, пишні оладки, треба дотримуватися кількох правил:
кефір – 450 мл,
борошно – 410 г,
яйце – 1 шт.,
цукор – 1 столова ложка без гірки,
сіль – 1/2 чайної ложки,
сода – 1 чайна ложка,
яблучний оцет – 2/3 столової ложки,
олія для смаження.
Подати зі сметаною або джемом.
Мати фінансову незалежність на пенсії — мрія більшості українців. Проте для того, щоб похилий вік…
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Досвідчені садівники щороку обробляють штамби спеціальною бовтанкою та білять їх вапняним розчином. Комплексна підготовка не…
Класичний рецепт потребує багато часу й терпіння, але є й легший шлях. Достатньо кількох інгредієнтів…
Клієнти одного з найпопулярніших банків України не зможуть скористатися своїми картками. У фінансовій установі назвали…