Щоб приготувати найніжніші, пишні оладки, треба дотримуватися кількох правил:
кефір – 450 мл,
борошно – 410 г,
яйце – 1 шт.,
цукор – 1 столова ложка без гірки,
сіль – 1/2 чайної ложки,
сода – 1 чайна ложка,
яблучний оцет – 2/3 столової ложки,
олія для смаження.
Подати зі сметаною або джемом.
Одна помилка — і річ зіпсована Як правильно прати верхній одяг?
Соцмережі вибухнули новиною про введення в обіг банкноти у 5000 грн. Що про це кажуть…
Отримуєте пенсію через «ПриватБанк»? Тоді вам важливо знати: оновлення персональних даних — обов’язкова вимога фінмоніторингу…
Використовуючи прості інгредієнти, які є в кожному домі, можна легко очистити праску від нагару й…
Потрібен швидкий та смачний десерт? Спробуйте яблучний пиріг з лаваша – він легко готується, а…
Випадки у яких держава обмежує компенсації. Дві ключові підстави для відмови у виплатах.