П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯблочный соус к мясу

Яблочный соус к мясу

Этот материал также доступен на русском языке
Грамотно приготовлені соуси надають м'ясу особливого смаку. Правильні соуси можуть приховати деякі гастрономічні недоліки страв, так і посилити приємні враження від м'ясного кулінарного шедевра.

Суперечки про те, які рецепти соусів до м’яса найкращі, продовжуватимуться нескінченно. Це не дивно, адже в будь-якій кухні світу можна вибрати щонайменше один варіант добавки до м’яса, який вас приємно здивує.

Мабуть, єдина проблема – це вибрати з усього різноманіття соусів “той самий”, який зачепить.

Спробуємо яблучний соус

Інгредієнти: кисло-солодкі яблука – 4 штуки, цукор – 100 г, половина лимона, мінеральна вода без газу – 1-2 склянки (залежно від соковитості яблук), кориця – за смаком.

  • Яблука вимити, очистити від шкірки, розрізати на чотири частини і видалити серцевину.
  • У каструлю влити воду і закип’ятити.
  • Покласти в окріп яблука, корицю, цукор, зменшити вогонь і варити, помішуючи, до утворення однорідної маси.
  • Коли вода випарується, накрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин.
  • Остудити, додати сік половинки лимона і добре збити блендером.

Подавати до м’ясних страв.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні