No menu items!
Вівторок, 21 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк створити універсальний гардероб з елементами вишиванки

Як створити універсальний гардероб з елементами вишиванки

Сьогодні дизайнери та промислові виробники одягу створюють справжні шедеври на основі стилю вишиванки. Вишите плаття більше не передбачає виключно пишний рукав, важку текстуру тканини та яскраві візерунки на текстилі.

Магазин SVARGA пропонує поглянути на традиційну вишиванку з сучасного боку – франкова вишиванка, гуцульські кахлі, дизайнерські вироби зроблять ваш образ стильним та водночас по-справжньому українським.

Базовий гардероб

При виборі одягу ми завжди спираємося на ті вироби, що в нас вже є у шафі. Саме тому дуже важливо, щоб нам було на що спиратися – всі елементи гардеробу мають продовжувати один одного, доповнювати по кольорам та стилю. Серед класичних кольорів, які мають бути в шафі у кожного є: білий, бежевий, чорний, голубий, хакі, синій, бордо. Маневрувати з набором базових кольорів легко – при бажанні додати яскраві відтінки можна зробити акцент на аксесуарах, взутті або верхньому одязі. Базові елементи гардеробу, з яких можна впевнено створювати основу є:

  • Біла сорочка, яка є незамінною для сучасної людини. Це настільки універсальний інструмент, що його можна одягати майже під будь-що. На низ одягаючи штани, джинси або спідницю ви ніколи не прогадаєте. Щоб зробити свій образ особливим за допомогою сорочки – ви можете додати у свою шафу українську вишиванку, велике різноманіття яких представлене у всіх кольорах та відтінках.
  • Голубі та чорні джинси сміливо можна одягати не тільки під вільний образ, але й під строгий. Класичний піджак під джинси надасть вашому образу легкості та зручності.
  • Сукня міді вільного крою на літо просто необхідна. Чорна сукня у гардеробі ніколи не завадить, а для особливих випадків можна придбати легку сукню з елементами вишивки, які ви знайдете за посиланням https://svarga.ua/zhinkam/vyshyti-sukni/.
  • Однотонні майки бежевого, білого та чорного кольорів підійдуть під будь-який низ у спекотну погоду. У більш прохолодний час їх можна замінити лонгслівами.

Відштовхуючись від вашого способу життя ви можете віддавати перевагу яскравішим або стриманішим кольорам, трикотажним матеріалам або нетягнучим. Українські вишиванки переважно робляться з вільним кроєм, тому в них не буде спекотно, а вільності рухів ніщо не заважатиме.

Символ вишиванки

Одяг не тільки виконує роль захисту нашого тіла та його прикрашання. Він несе під собою певний посил, який ми транслюємо у світ. Таким чином відповідальність за те, що ми говоримо через свій гардероб, також лежить саме на нас. Вишиванки, які український народ старанно розроблював ще з XVI століття, несуть під собою посил волі, єдності та сили. Елемент вишивки назавжди став символом свободи, особливо в межах традиції українського народу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні