З обережністю слід ставитися до ягід людям, які страждають на гастрит, особливо при вживанні кислих ягід і черешні. У черешні багато цукрів, клітковини та пектину, який може викликати здуття (іноді навіть від двох ягід).
На день можна без шкоди для здоров’я з’їсти 1-2 склянки, а це 200-400 г ягід.
Можна поєднувати одні ягоди з іншими, головне – не переїдати, тому що алергія та діарея не примусять чекати.
Слід пам’ятати, що, наприклад, полуниця та суниця є одними із сильних алергенів і їх слід їсти в обмеженій кількості вагітним і маленьким дітям.
Воду не рекомендується пити під час їжі та після.
Вода розчиняє шлунковий сік і, залишаючи шлунок раніше, ніж їжа, забирає з собою ферменти, необхідні її перетравлення.
Пийте воду за 40 хвилин до вживання їжі.
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…
У Державній міграційній службі повідомили, чи дійсні паспорти-книжечки і кому треба оформлювати ID-картку.
Крім тисячі Зеленського, українці зможуть отримати ще одну допомогу у розмірі 6500 гривень. Розповідаємо хто…
Квашена капуста — проста, недорога та дуже корисна заготівля, але інколи навіть досвідченим господиням вона…