До того ж м’ята, незалежно від виду, є одним із найкращих народних лікарських засобів, головним компонентом у відварах, які призначені зцілити від хвороб. Тому люди часто запитують, як зберегти м’яту свіжою на зиму.
Оптимальний метод досягнення такої мети — заморожування м’яти, про головні секрети та способи якої й йтиметься.
Збирати м’яту для заморожування рекомендується наприкінці червня – на початку липня. Саме у цей період в ній міститься найбільша кількість ефірної олії.
Через кілька годин заморожені листочки можна скласти щільніше, але робити це треба швидко, поки листочки не почали розморожуватися.
Заморожена у такому вигляді м’ята найкраще згодиться для заварювання ароматного чаю або іншого теплого напою. Просто додайте листочок у чай.
Візьміть харчову плівку, викладіть на неї листя м’яти і верхні частини гілочок.
Щільно згорніть м’яту у ковбаску, кілька разів загортаючи в плівку.
Таку заготовку можна використовувати для фарширування рулетів – м’ясних та овочевих, прикрашати гілочками страви.
Піжама – домашній одяг для сну та відпочинку, який характеризується комфортом носіння та м'якістю тканини.…
Після переходу на новоюліанський календар дата Дня святого Миколая змінилася. Православна церква України з минулого…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.