До того ж м’ята, незалежно від виду, є одним із найкращих народних лікарських засобів, головним компонентом у відварах, які призначені зцілити від хвороб. Тому люди часто запитують, як зберегти м’яту свіжою на зиму.
Оптимальний метод досягнення такої мети — заморожування м’яти, про головні секрети та способи якої й йтиметься.
Збирати м’яту для заморожування рекомендується наприкінці червня – на початку липня. Саме у цей період в ній міститься найбільша кількість ефірної олії.
Через кілька годин заморожені листочки можна скласти щільніше, але робити це треба швидко, поки листочки не почали розморожуватися.
Заморожена у такому вигляді м’ята найкраще згодиться для заварювання ароматного чаю або іншого теплого напою. Просто додайте листочок у чай.
Візьміть харчову плівку, викладіть на неї листя м’яти і верхні частини гілочок.
Щільно згорніть м’яту у ковбаску, кілька разів загортаючи в плівку.
Таку заготовку можна використовувати для фарширування рулетів – м’ясних та овочевих, прикрашати гілочками страви.
Хочете трохи освіжитися під час літньої спеки? Цей рецепт точно врятує навіть у найнестерпнішу погоду.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародної організації. Куди звертатися для отримання виплат.
Деякі українські пенсіонери можуть отримати суттєве підвищення пенсійних виплат. Коли чекати цих змін.
Частина українців можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування. Куди звертатися за продуктовим набором.
У 2025 році, щоб вийти на пенсію за віком в Україні, потрібно мати відповідний страховий…
Більшість із нас часто забуває про перезавантаження смартфона. Але ця звичка здатна серйозно вплинути на…