Статті

Найніжніший домашній паштет з курячої печінки – дуже швидко та дуже смачно

Куриний паштет

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 800 гр.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Вершкове масло – 100 гр.

Приготування:

  1. Печінка відварити. Головне не переварити.
  2. Закипіла вода, рівно 4 хвилини і дістаємо. Остуджуємо, печінку не солимо.
  3. Ріпчасту цибулю та моркву згасити до готовності на олії, трохи обсмажуючи, але не засмажуючи, посолити та поперчити до смаку, можна додати універсальної спеції, щоб посилити смак, але це за бажанням.
  4. За допомогою блендера все подрібнити. Якщо маленька чашка блендера, можна подрібнювати порційно. Додати шматочки вершкового масла кімнатної температури.

Паштет можна їсти одразу.

Новое на сайте

  • Новини

Обов’язкове оцифрування трудових книжок: хто саме має це робити

А Україні закінчується період переходу на електронні трудові книжки. Та хто відповідає за їхнє оцифрування…

10/09/2025 10:17
  • Новини

Продукти харчування, одяг і догляд: мешканці 11 міст можуть отримати гуманітарну допомогу

Україна зараз переживає не найкращі часи. Чимало гуманітарних українських та закордонних благодійних проєктів призупинили свою…

10/09/2025 09:28
  • Новини

Українцям збільшать пенсії: хто, коли та скільки отримає (відео)

Кабмін ухвалив постанову №774, яка визначає підвищення мінімальної та максимальної пенсії на 2026–2028 роки. Дізнайтесь,…

10/09/2025 08:55
  • Новини

На поверхні меду з’явилася піна: чи варто хвилюватися

Часом на поверхні меду з’являється біла піна — і виглядає це досить дивно. Що ж…

10/09/2025 08:03
  • Новини

Державне агенство звинуватило відому відеоблогерку: за що їй доведеться сплатити 5 мільйонів гривень

Українська блогерка Русалочка XLотримала штраф у розмірі 4,8 млн грн від Державного агентства з контролю…

10/09/2025 06:30
  • Новини

Мобільні тарифи для пенсіонерів: що пропонують українські оператори

Мобільний зв’язок є невід’ємною частиною сучасного життя, тому витрати на нього доводиться планувати завчасно. Пенсіонери,…

10/09/2025 05:33