Статті

Найніжніший домашній паштет з курячої печінки – дуже швидко та дуже смачно

Куриний паштет

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 800 гр.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Вершкове масло – 100 гр.

Приготування:

  1. Печінка відварити. Головне не переварити.
  2. Закипіла вода, рівно 4 хвилини і дістаємо. Остуджуємо, печінку не солимо.
  3. Ріпчасту цибулю та моркву згасити до готовності на олії, трохи обсмажуючи, але не засмажуючи, посолити та поперчити до смаку, можна додати універсальної спеції, щоб посилити смак, але це за бажанням.
  4. За допомогою блендера все подрібнити. Якщо маленька чашка блендера, можна подрібнювати порційно. Додати шматочки вершкового масла кімнатної температури.

Паштет можна їсти одразу.

Новое на сайте

  • Новини

Магнітні бурі на неділю, 27 липня: будьте обережні

Магнітні бурі – це періоди, коли багато людей відчувають погіршення самопочуття, виникають проблеми зі здоров'ям.…

26/07/2025 21:55
  • Новини

Накопичились борги за комуналку: є спосіб їх списати

Дехто не підозрює, що має право не платити за "комуналку" – розповідаємо, як це зробити…

26/07/2025 21:07
  • Новини

Пенсійний фонд вимагає додаткового підтвердження для нарахування виплат: хто має написати заяву

Пенсійний фонд вимагає нову заяву, без якої виплати можуть зупинити. Що це за документ і…

26/07/2025 20:12
  • Новини

Частина переселенців отримає нову допомогу, а частина – втратить виплати: що чекає на ВПО у серпні

У серпні внутрішньо переміщених осіб чекають не лише нові види соціальної підтримки, а й ретельні…

26/07/2025 19:18
  • Новини

Підвищення пенсійного віку: до скількох років доведеться працювати українцям

Законопроєкт, про який давно забули, знову на столі в депутатів. Чим він може обернутися для…

26/07/2025 17:45
  • Новини

Надлишок добрив – і капуста згниє: коли припиняти підживлення

Щоб капуста не втратила смак і довго лежала в погребі, добрива треба вносити до певного…

26/07/2025 15:47