Найніжніший домашній паштет з курячої печінки – дуже швидко та дуже смачно

Этот материал также доступен на русском языке

паштет
І на сніданок, і на вечерю підійде найніжніший домашній паштет з курячої печінки, на приготування якого у вас піде близько півгодини.

Куриний паштет

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 800 гр.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Вершкове масло – 100 гр.

Приготування:

  1. Печінка відварити. Головне не переварити.
  2.  Закипіла вода, рівно 4 хвилини і дістаємо. Остуджуємо, печінку не солимо.
  3.  Ріпчасту цибулю та моркву згасити до готовності на олії, трохи обсмажуючи, але не засмажуючи, посолити та поперчити до смаку, можна додати універсальної спеції, щоб посилити смак, але це за бажанням.
  4.  За допомогою блендера все подрібнити. Якщо маленька чашка блендера, можна подрібнювати порційно. Додати шматочки вершкового масла кімнатної температури.

Паштет можна їсти одразу.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?