Куриний паштет
Інгредієнти:
- Куряча печінка – 800 гр.
- Цибуля – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Вершкове масло – 100 гр.
Приготування:
- Печінка відварити. Головне не переварити.
- Закипіла вода, рівно 4 хвилини і дістаємо. Остуджуємо, печінку не солимо.
- Ріпчасту цибулю та моркву згасити до готовності на олії, трохи обсмажуючи, але не засмажуючи, посолити та поперчити до смаку, можна додати універсальної спеції, щоб посилити смак, але це за бажанням.
- За допомогою блендера все подрібнити. Якщо маленька чашка блендера, можна подрібнювати порційно. Додати шматочки вершкового масла кімнатної температури.
Паштет можна їсти одразу.