Капуста пекінська – 300 грамів, редис – 250 грамів, морква – 1 штука, яблуко – 1 штука, гірчиця зернова – 1 чайна ложка, майонез – 1 столова ложка з гіркою, сметана – 2 столові ложки з гіркою, сік лимонний – 1 чайна ложка, цукор – щіпка, сіль, зелена цибуля і петрушка – за смаком.
Для балансу смаку можна додати пару щіпок цукру або ложечку рідкого меду.
Зверніть увагу! Так як інгредієнти салату з пекінської капусти з редисом нарізаються досить дрібно, то подавайте його до столу відразу після приготування – таким чином ви збережете вітаміни овочів у більшому обсязі.
Якщо ви прихильники правильного харчування, заправляйте овочі оливковою олією, яку можна замінити будь-якою іншою рослинною олією (соняшниковою рафінованою або не рафінованою, гарбузовою, лляною), без майонезу. Такий салат може стати чудовим гарніром до основної страви.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…