Однак у традиційні рецепти можна внести різноманітність та приготувати запіканку з овочів.
Капуста молода – половина головки або 450 грамів, яйця – 4 штуки, твердий сир – 150 грамів, сметана – 3 столові ложки, майонез – 3 столові ложки, борошно – 4 столові ложки, розпушувач – половина чайної ложки, крохмаль — половина чайної ложки, вершкове масло, сіль та зелень – за смаком.
Запікати 35 хвилин при температурі 190 градусів.
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…