Останнім часом все частіше зустрічаються в інтернеті рецепти спагетті (або локшини) з овочів. Способів виготовлення таких спагетті чимало.
Для того, щоб отримати довгі тонкі “стрічки-спагетті”, бажано використовувати спеціальну терку-овочерізку.
Помідори – 3 штуки, кабачок – 1 штука, часник – 3 зубчики, рослинна олія – половина столової ложки, щіпка паприки, сіль, перець і зелень – за смаком.
Ось і готова оригінальна овочева закуска, яка може послужити і гарним гарніром до м’ясних страв.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…