Щоб урізноманітнити смак гречки, до неї можна додавати спеції.
Спеції слід додавати наприкінці варіння.
Також гречана каша може бути солодкою – зі шматочками чорносливу, родзинок або кураги. Їх потрібно додавати до гарячої каші.
Майте на увазі, молочний соус стане набагато смачнішим, якщо пшеничне борошно підсушити, розтерти з вершковим маслом, розвести гарячим молоком, проварити і процідити.
Якщо ви шукаєте закуску, яку можна приготувати з доступних овочів, зверніть увагу на цей рецепт.…
Обстріли енергетичної інфраструктури з боку РФ створюють ризик тривалих відключень електроенергії. Центр стратегічних комунікацій розповів,…
Незабаром українцям не доведеться заповнювати довгі форми для сплати комуналки чи податків. НБУ планує спростити…
Сухостій на узбіччях не «нічийний». Як можуть покарати за самовільну заготівлю деревини?
Пенсійний фонд України опублікував свіжу статистику з виплат: більшість пенсіонерів отримують менше ніж 5 тисяч…
Українці зможуть отримати грошову допомогу. Благодійний фонд «Карітас» оголосив про початок прийняття заявок на участь…