Щоб урізноманітнити смак гречки, до неї можна додавати спеції.
Спеції слід додавати наприкінці варіння.
Також гречана каша може бути солодкою – зі шматочками чорносливу, родзинок або кураги. Їх потрібно додавати до гарячої каші.
Майте на увазі, молочний соус стане набагато смачнішим, якщо пшеничне борошно підсушити, розтерти з вершковим маслом, розвести гарячим молоком, проварити і процідити.
Закордонний стаж в Україні зараховуватимуть по-новому. Пенсійний експерт пояснив, чи можн заробити пенсію, працюючи в…
20 травня в Україні відзначають Всесвітній день метролога, Всесвітній день травматолога, День банківських працівників України,…
З 1 липня в Україні буде запроваджено нову базову соціальну допомогу. Розмір соцвиплат значно підвищиться,…
20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.