Свіжа риба і морепродукти мають не тільки чудовий смак, а й велику цінність для здоров’я. Якщо вас цікавить, як зберігати рибу так, щоб вона довше залишалася свіжою як після улову, то при покупці необхідно звернути увагу на її зовнішній вигляд і запах.
Незважаючи на істинність старої німецької приказки: «Духовка — найкраще місце для свіжовиловленої риби», — будуть випадки, коли вам доведеться зберігати її або морепродукти протягом кількох днів перед приготуванням.
Чим свіжіша риба, тим довше її можна буде зберігати.
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?