Свіжа риба і морепродукти мають не тільки чудовий смак, а й велику цінність для здоров’я. Якщо вас цікавить, як зберігати рибу так, щоб вона довше залишалася свіжою як після улову, то при покупці необхідно звернути увагу на її зовнішній вигляд і запах.
Незважаючи на істинність старої німецької приказки: «Духовка — найкраще місце для свіжовиловленої риби», — будуть випадки, коли вам доведеться зберігати її або морепродукти протягом кількох днів перед приготуванням.
Чим свіжіша риба, тим довше її можна буде зберігати.
Попри офіційно оголошений старт опалювального сезону, багато українців продовжують залишатися в холодних квартирах. Часто батареї…
Цими вихідними низка регіонів України опиниться під впливом циклону та атмосферних фронтів: очікується мокрий сніг…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Досвідчені городники відкрили осінню “секретну зброю” для родючої грядки після картоплі. Обо'язково зробіть це —…
Цей святковий сирник — ідеальне поєднання повітряної сирної маси, ніжного тіста та ароматних сухофруктів. Обов'язковий…
Полікарбонат — міцний матеріал, але навіть він потребує захисту від снігових навантажень, перепадів температур та…