Перший крок до урізання споживання солі – позбутися багатьох популярних помилок про сіль.
Про «невраховану» сіль розповідає лікарка-кардіолог Тамара Огієва:
«Зараз люди їдять багато їжі з так званою прихованою сіллю, яка є одночасно консервантом: це сосиски, ковбаси, особливо сирокопчені, напівфабрикати.
Норма солі – не більше 4-5 грамів на добу, тобто чайна ложка.
Зайва або «неврахована» сіль затримує рідину в організмі. Звідси підвищення тиску і зайве навантаження на серце».
Сьогодні, багатьох з нас цікавить питання, де взяти гроші без відмови, якщо їх немає. Відповідь…
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Незважаючи на призупинення прийому нових заявок через платформу єДопомога, грошова допомога від міжнародних організацій у…