Перший крок до урізання споживання солі – позбутися багатьох популярних помилок про сіль.
Про «невраховану» сіль розповідає лікарка-кардіолог Тамара Огієва:
«Зараз люди їдять багато їжі з так званою прихованою сіллю, яка є одночасно консервантом: це сосиски, ковбаси, особливо сирокопчені, напівфабрикати.
Норма солі – не більше 4-5 грамів на добу, тобто чайна ложка.
Зайва або «неврахована» сіль затримує рідину в організмі. Звідси підвищення тиску і зайве навантаження на серце».
22 травня невеликий дощ очікується у більшості західних областей, на решті територіях країни без опадів.…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Які вони – сім’я і кохання у поважному віці? Чому в одних пар з віком…
З віком хребет може «просідати», що нерідко призводить до опущення внутрішніх органів.
Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…