«Товстолобик – 2 кілограми, цибуля – 200 грамів, батон білий – 100 грамів, молоко – 1 склянка, яйця – 1 штука, морква – 1 штука, буряк – 1 штука, цукор – 1 чайна ложка, соняшникова олія – 3 столові ложки, лавровий лист – 2 штуки, сіль та перець – за смаком.
Раїса Іванівна, м. Одеса»
«Курині крила – 2 кілограми, борошно – 1 склянка, яйце – 1 штука, молоко – 1 склянка, сіль – 2 чайні ложки, вершкове масло – 1 столова ложка, чорний мелений перець, кайєнський перець, часниковий порошок, паприка – за смаком.
З’єднати у великій мисці борошно, сіль, чорний перець, перець кайенський, порошок часниковий, паприку. Окремо збити у маленькій мисці яйця та молоко. Вмочити крила в молочно-яєчній суміші, а потім обваляти в борошняній. Повторити так з кожним шматочком. Прибрати у холодильник на 20 хвилин. Обсмажити курячі крильця в глибокій сковороді з олією, розігрітою до 180 градусів. Розтопити вершкове масло і залити ним крильця. Зверху посипати рубаною зеленню.
Марія Львівна, Київська обл.»
«Згущене молоко – 100 грамів, шоколад гіркий – 250 грамів, цукрова пудра – 400 грамів, ванільна есенція – 1 чайна ложка, мед – за смаком, масло вершкове – 40 грамів, барвник харчовий жовтого кольору – кілька крапель.
У сотейнику на повільному вогні розтопити вершкове масло, не даючи йому кипіти. В окремому посуді змішати мед, згущене молоко, цукрову пудру, ваніль і барвник, додати розтоплене масло і змішати до однорідної маси. Накрити посудину плівкою і залишити при кімнатній температурі мінімум на чотири години. Маса має стати пластичною та щільною. Розтопити шоколад на водяній бані. З охолодженої медової суміші сформувати цукерки і вмочити у шоколад. Потім викласти цукерки на папір для випікання до повного застигання шоколаду.
Віра Петрівна, м. Тернопіль»
«Картопля – 2 кілограми, фарш – 1 кілограм, цибуля – 2 штуки, молоко – 200-300 мілілітрів, вершкове масло – 2 столові ложки, твердий сир – 100 грамів, сіль та перець – за смаком.
Картоплю очистити, порізати й відварити до готовності, злити воду. Додати вершкове масло і розім’яти картоплю. Продовжуючи розминати, поступово влити молоко і посолити. Фарш обсмажити на олії, посолити і поперчити за смаком. Цибулю почистити, дрібно порізати, обсмажити на олії, додати фарш і перемішати. Викласти половину картопляного пюре у велику форму для запікання і розрівняти. Зверху викласти весь фарш, на нього – решту пюре, знову розрівняти. Посипати тертим сиром і поставити форму в духовку, розігріту до 200 градусів, на 15-20 хвилин. Подавати запіканку разом зі сметаною, томатним соусом або кетчупом.
Дмитро Васильович, Закарпатська обл.»
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…