Перший крок до урізання споживання солі – позбутися багатьох популярних помилок про сіль.
Про «невраховану» сіль розповідає лікарка-кардіолог Тамара Огієва:
«Зараз люди їдять багато їжі з так званою прихованою сіллю, яка є одночасно консервантом: це сосиски, ковбаси, особливо сирокопчені, напівфабрикати.
Норма солі – не більше 4-5 грамів на добу, тобто чайна ложка.
Зайва або «неврахована» сіль затримує рідину в організмі. Звідси підвищення тиску і зайве навантаження на серце».
Сьогодні, 5 травня, православні відзначають Світле Христове Воскресіння.
Кожна господиня має свій рецепт приготування біляшів. Але сьогодні ми пропонуємо вам приготувати неймовірно смачні,…
Кожна господиня хоч раз, але думала, як часто потрібно міняти постільну білизну. Хтось робить це…
Погода в неділю, 5 травня, у деяких регіонах уже не буде такою безхмарною. Синоптики очікують…
У травні 2024 року потужні магнітні бурі припадуть на початок місяця. Чи варто очікувати небезпеки…
За всієї популярності посуду з тефлоновим покриттям, чавунні пательні все ще популярні на наших кухнях.…