No menu items!
Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачВиди пакетів та їх застосування в різних галузях

Види пакетів та їх застосування в різних галузях

Сучасні матеріали та види пакетів вражають своїм асортиментом, адже запропонують варіативність буквально для кожного сценарію використання, а головне - повністю покривають потреби споживачів.

Поліетиленові, паперові, біорозкладні: огляд різних видів пакетів та їх застосування

  • Поліетиленові кульки.

Вважаються найбільш універсальними, оскільки підходять і для промислових потреб, і для побутових. Вони однаково добре підходять і для пакування їжі, і для транспортування будівельних матеріалів. Звісно, все залежить від їхньої щільності та розмірів, проте основний матеріал залишається незмінним. Можна з упевненістю стверджувати, що немає жодної сфери, де поліетиленове пакування не використовувалося б.

  • Паперові пакети.

Багато хто називає їх екологічними. Це дійсно так, але з деякими поправками. Наприклад, для виготовлення такої упаковки, особливо у великих розмірах, потрібно дуже і дуже багато деревини. Інші види подібної упаковки вже навряд чи можна назвати екологічними, оскільки в них присутні синтетичні присадки.

  • Біорозкладні пакети.

За умови правильної їхньої експлуатації та утилізації, не несуть жодної шкоди екології, оскільки під час розкладання не залишають за собою жодного сліду. Для їх виготовлення необхідний кукурудзяний або картопляний крохмаль. Подібна упаковка також універсальна, проте за своїми експлуатаційними характеристиками поступається синтетичним конкурентам.

Шукаєте якісну, надійну та привабливу упаковку для свого бізнесу? На сайті mpak.ua ви отримаєте необхідну консультацію та можливість співпраці з одним із найкращих виробників!

Упаковка для роздрібної торгівлі: вибір правильного типу пакета для вашого бізнесу

Як вибрати відповідний вид пакета для свого бізнесу? Якщо говорити про Україну, то потрібно враховувати, що деякі види поліетиленової упаковки заборонені законом:

  1. пакети з товщиною стінок до 15 мкм – це тонкі та надтонкі;
  2. будь-які оксорозкладні пакети.

Які бувають пакети і де їх застосовують?

  • Майка – найбільш універсальне пакування для різноманітних покупок. Зустріти такі пакети можна на ринку або в супермаркетах. Залежно від типу, здатні витримати до 20 кг. Один із найбільш доступних.
  • З прорубною ручкою. Ще називається банан, за формою вирубних ручок. Елегантна форма і прямокутний розмір – ідеальний варіант для нанесення привабливого логотипу або створення дизайну. Така упаковка використовується на заходах: виставки, презентації, семінари. Зустрічається і в магазинах, як знак фірмової якості.
  • Петля. Назва пішла від форми ручок. Солідна і дорога упаковка з хорошою вантажопідйомністю.

Різновиди пакетів та їхнє використання набагато масштабніші: рулонне пакування, сміттєві пакети, мішки та вкладиші, фасувальні кульки тощо. Ідеальний пакет для вашого бізнесу має бути не тільки зручним для клієнта, а й екологічним, а також привабливим. Все це і навіть більше здатні запропонувати професіонали своєї справи – торгова марка МПАК.

Види пакетів у харчовій промисловості: особливості та вимоги до упаковки

Типи пакетів для різних видів продукції передбачають вузькоспрямовані вимоги. Говорячи про харчову продукцію, виділимо:

  • унеможливлення втрати вологи або її надмірне поглинання з повітря продуктом;
  • необхідність не допустити випаровування ароматів із продукту або навпаки: вбирання сторонніх запахів;
  • унеможливлення забруднення і псування продуктів харчування;
  • важливість захисту від впливу навколишнього середовища: сонячного проміння, тепла, холоду тощо;

Це далеко не повний список вимог, що підкреслює необхідність підбору якісної та надійної упаковки.

Фахівці компанії МПАК підберуть найкращі пакети під потреби вашого бізнесу та запропонують вигідні умови співпраці з повним супроводом клієнта!

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні