Крупа манна – 150 грамів, сметана – 230 грамів, яйце – 2 штуки, цукор – 120 грамів, ванільний цукор – 1 столова ложка, сода – 0,5 чайної ложки, масло вершкове – 2 столові ложки, сіль – щіпка.
Випікати 30-40 хвилин до золотистого кольору. При подачі манник на сметані можна посипати цукровою пудрою.
Кефір – 300 грамів, борошно – 400 грамів, жовток яєчний – 1 штука, олія рослинна – 30 грамів, олія вершкова – 2-3 столові ложки, сода – 0,5 чайної ложки, сіль – 0,5 чайної ложки, цибуля, кріп, петрушка – за смаком.
Як начинку можна також використовувати натертий сир або відварені яйця.
Ви чесно працювали десятиліттями, але у розрахунках пенсії вам «зрізали» частину заробітку й стажу. І…
Твердий, м’який чи кисломолочний? Кожен вид сиру має свої переваги, але є сорти, які вважають…
Право власності на земельну ділянку — це можливість володіти, користуватися та розпоряджатися нею на власний…
Вівторок в Україні буде сонячним, прогнозують синоптики. Антициклон на ім'я Kyra (карта) зумовить всюди суху…
Зубний біль завжди виникає вчасно, але особливо неприємно, коли він турбує вночі. У такі моменти…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю.