Крупа манна – 150 грамів, сметана – 230 грамів, яйце – 2 штуки, цукор – 120 грамів, ванільний цукор – 1 столова ложка, сода – 0,5 чайної ложки, масло вершкове – 2 столові ложки, сіль – щіпка.
Випікати 30-40 хвилин до золотистого кольору. При подачі манник на сметані можна посипати цукровою пудрою.
Кефір – 300 грамів, борошно – 400 грамів, жовток яєчний – 1 штука, олія рослинна – 30 грамів, олія вершкова – 2-3 столові ложки, сода – 0,5 чайної ложки, сіль – 0,5 чайної ложки, цибуля, кріп, петрушка – за смаком.
Як начинку можна також використовувати натертий сир або відварені яйця.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…