Крупа манна – 150 грамів, сметана – 230 грамів, яйце – 2 штуки, цукор – 120 грамів, ванільний цукор – 1 столова ложка, сода – 0,5 чайної ложки, масло вершкове – 2 столові ложки, сіль – щіпка.
Випікати 30-40 хвилин до золотистого кольору. При подачі манник на сметані можна посипати цукровою пудрою.
Кефір – 300 грамів, борошно – 400 грамів, жовток яєчний – 1 штука, олія рослинна – 30 грамів, олія вершкова – 2-3 столові ложки, сода – 0,5 чайної ложки, сіль – 0,5 чайної ложки, цибуля, кріп, петрушка – за смаком.
Як начинку можна також використовувати натертий сир або відварені яйця.
Якщо ви думаєте, що мурахи – нешкідливі комахи, це не так. Вони здатні розносити бактерії,…
13 квітня всюди потеплішає, крім Криму.
Чи очікуються магнітні бурі 13 квітня – який прогноз вчених? Як підготувати себе до підвищеної…
У зв’язку зі стрімким старінням населення планети, питання збереження активного довголіття набуває особливої актуальності.
Науковці вивчили здичавілих псів з зони відчуження — і побачене викликало більше запитань, ніж відповідей.…
Мінімальна пенсія для учасників бойових дій зросла у 2025 році. Окрім основної виплати, військові мають…