Крупа манна – 150 грамів, сметана – 230 грамів, яйце – 2 штуки, цукор – 120 грамів, ванільний цукор – 1 столова ложка, сода – 0,5 чайної ложки, масло вершкове – 2 столові ложки, сіль – щіпка.
Випікати 30-40 хвилин до золотистого кольору. При подачі манник на сметані можна посипати цукровою пудрою.
Кефір – 300 грамів, борошно – 400 грамів, жовток яєчний – 1 штука, олія рослинна – 30 грамів, олія вершкова – 2-3 столові ложки, сода – 0,5 чайної ложки, сіль – 0,5 чайної ложки, цибуля, кріп, петрушка – за смаком.
Як начинку можна також використовувати натертий сир або відварені яйця.
Шахраї можуть легко заволодіти вашими грошима, якщо ви встановите неправильний PIN-код на банківській картці. Які…
Які пенсії можуть отримати військові в Україні, що змінилося у порядку призначення?
Електромагнітні поля Землі супроводжують нас щодня, але мало хто замислюється, який вплив вони мають на…
У понеділок, 9 червня, у центрі, на півночі та на заході стане трохи холодніше. Вночі…
Якою буде сонячна активність? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень принесе одну з найважливіших астрологічних подій року: Юпітер (великий благодійник) переходить на знак своєї…