Крупа манна – 150 грамів, сметана – 230 грамів, яйце – 2 штуки, цукор – 120 грамів, ванільний цукор – 1 столова ложка, сода – 0,5 чайної ложки, масло вершкове – 2 столові ложки, сіль – щіпка.
Випікати 30-40 хвилин до золотистого кольору. При подачі манник на сметані можна посипати цукровою пудрою.
Кефір – 300 грамів, борошно – 400 грамів, жовток яєчний – 1 штука, олія рослинна – 30 грамів, олія вершкова – 2-3 столові ложки, сода – 0,5 чайної ложки, сіль – 0,5 чайної ложки, цибуля, кріп, петрушка – за смаком.
Як начинку можна також використовувати натертий сир або відварені яйця.
В Україні встановили різні тарифи на теплопостачання в різних областях. Розповідаємо, хто платитиме менше, а…
WSJ розповіла про нову енергостратегію України. ДТЕК створив підземні парки батарей, які мають забезпечити безперебійне…
Ціни на яйця в Україні підвищились. Чому так відбулося та що прогнозують експерти надалі.
Кабінет Міністрів України анонсував нове підвищення пенсійних виплат. Розповідаємо, коли це відбудеться та на яку…
Солодощі – слабкість більшості людей. Шоколад, тістечка та торти миттєво піднімають настрій, але приносять не…
Хто може отримати надбавку до пенсії від 500 до 24 000 грн у 2025 році.…