Можна подавати їх із гарнірами, соусами, салатами і саме по собі. Це чудова смачна страва, яка відмінно підходить для подачі на святковий стіл.
Щоб приготувати голубці з виноградного листя не лише навесні, а й у будь-яку пору року, їх можна засолити. Для цього підходить тільки молоде виноградне листя, тому заготовляти його потрібно навесні.
Чекаємо не менше 1,5 місяця, після чого вже можна буде використовувати листя для приготування долми. Попереднє вимочування заготовленого виноградного листя не потрібне.
Якщо не відкривається банка з кришкою, що загвинчується, помістіть її догори дном у каструлю з гарячою водою. Зачекайте кілька хвилин, вийміть її, протріть. Вона легко відкриється.
WSJ розповіла про нову енергостратегію України. ДТЕК створив підземні парки батарей, які мають забезпечити безперебійне…
Ціни на яйця в Україні підвищились. Чому так відбулося та що прогнозують експерти надалі.
Кабінет Міністрів України анонсував нове підвищення пенсійних виплат. Розповідаємо, коли це відбудеться та на яку…
Солодощі – слабкість більшості людей. Шоколад, тістечка та торти миттєво піднімають настрій, але приносять не…
Хто може отримати надбавку до пенсії від 500 до 24 000 грн у 2025 році.…
Накип у чайнику – поширена проблема, яка виникає через жорстку воду. Білий осад не лише…