Можна подавати їх із гарнірами, соусами, салатами і саме по собі. Це чудова смачна страва, яка відмінно підходить для подачі на святковий стіл.
Щоб приготувати голубці з виноградного листя не лише навесні, а й у будь-яку пору року, їх можна засолити. Для цього підходить тільки молоде виноградне листя, тому заготовляти його потрібно навесні.
Чекаємо не менше 1,5 місяця, після чого вже можна буде використовувати листя для приготування долми. Попереднє вимочування заготовленого виноградного листя не потрібне.
Якщо не відкривається банка з кришкою, що загвинчується, помістіть її догори дном у каструлю з гарячою водою. Зачекайте кілька хвилин, вийміть її, протріть. Вона легко відкриється.
За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…
У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.
Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародного фонду в межах нового етапу програми фінансової…
Комунальники зробили важливу заяву, що торкнеться частини українців. Плату за газ у травні можуть не…
Частина пенсіонерів можуть отримати безкоштовні продукти харчування від відомого міжнародного фонду. Як це зробити.