Відповідає лікар-фітотерапевт Євген Шмерко:
«Багато років займаючись фітотерапією, я вивів собі рецепт «кави» з коріння кульбаби. На собі перевірив: це не тільки чудовий тонізуючий, а й лікувально-профілактичний напій.
Кульбаба зміцнює кістки, очищає печінку, допомагає в схудненні, містить більше вітаміну С, ніж лимон, і при цьому ще й є антиканцерогеном.
Кульбабова «кава» корисна при атеросклерозі, цукровому діабеті і захворюваннях нирок. Вона чудово заспокоює серцевий біль».
Заварювати, як звичайну каву.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…