П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачТент для зерновоза: як правильно вибрати

Тент для зерновоза: як правильно вибрати

Этот материал также доступен на русском языке
Зерновози цілий рік та за будь-якої погоди перевозять найрізноманітніші вантажі: зерно, зернобобові та олійні культури, солод, комбікорми. Тому так важливо зберегти якість продукції, що транспортується на близькі та далекі відстані.

Найкращим рішенням у цій ситуації буде тент для зерновоза, цей матеріал забезпечить належний захист вантажу, і він точно не постраждає від опадів, гарячих сонячних променів, перепадів температур, вітру та пилу.

У чому перевага тенту для зерновоза?

Не можна не згадати про переваги тенту:

  • втрати зерна через сильний вітер або розсипання зводяться практично до нуля;
  • можна цілий рік перевозити зерно, не переживаючи, що воно зіпсується через низькі або високі температури;
  • захист продукції від дощу, снігу, граду, пилу та бруду.

Тент досить просто монтується і так само легко знімається, чого не скажеш про металевий кузов. Він легкий та надійний. А ще, не схильний до корозії. Його не потрібно періодично фарбувати.

Що стосується розмірів тенту на зерновоз, то вони виготовляються згідно зі стандартами, тому полог можна знайти на будь-яку машину. Але якщо вам потрібний тент під індивідуальні виміри, тобто компанії, які виготовлять те, що потрібно.

Звичайно, вибираючи тент, потрібно визначитися не тільки з розмірами, але і з матеріалом, з якого він виготовлений.

Який матеріал для тенту кращий?

Тенти бувають з брезенту або полівінілхлориду (ПВХ). Ще недавно пологи з брезенту були найпопулярнішими та затребуваними. Вони прості у використанні, стійкі до розривів та деформацій. Якщо говорити про захист від вологи, то вона безпосередньо залежить від якості та типу просочення. Це ж стосується і вогнетривкості. За належної експлуатації брезентовий тент прослужить 2-4 роки.

Але останнім часом саме тенти ПВХ витісняють пологи з брезенту. А все тому, що вони не бояться будь-яких погодних умов, витримують і снігопади, і град, і зливи. Вони незамінні при транспортуванні сипких вантажів, особливо зерна.

Тент з ПВХ – це тканий матеріал, який з обох боків оброблений спеціальним просоченням схожим на гуму. Він повітро- і вологонепроникний, а це означає, що при доставці вантажу на далекі дистанції під впливом погоди зерно не почне сиріти або пліснявіти, воно збереже свою якість.

Вражає термін служби такого тенту, він може служити понад 7 років.

Зваживши всі «за» та «проти», кожен зможе зробити свій вибір або на користь брезенту, або на користь ПВХ. Багато залежить від того, що ви перевозитимете, коли і на які відстані. Кожен із цих матеріалів має свої переваги.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні