Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачВибираємо чоловічі італійські сумки через плече

Вибираємо чоловічі італійські сумки через плече

Этот материал также доступен на русском языке
Що приємно в чоловічих трендах, так це відносна постійність. Мода менш мінлива і більше тяжить у бік класики. Практичний зручний гардероб потребує відповідних аксесуарів.

Підкреслять статусність та почуття смаку чоловічі італійські сумки через плече. Зручні повсякденні рішення будуть ідеальною знахідкою для тих, хто має намір отримати довговічний, представницький месенджер.

Сумки від італійських виробників високо цінуються завдяки своїм характеристикам. Натуральна шкіра з майстерною обробкою, акуратні шви, якісна підкладка та фурнітура — все це є обов’язковими критеріями добротного виробу. І головне, такі сумки виглядають бездоганно!

Матеріал стійкий до перепадів температури. Навіть при активному використанні він не тріскається. Носити італійський шкіряний месенджер можна справді роками. А легка потертість лише додасть загальному образу вінтажного шарму.

Яку чоловічу італійську сумку через плече купити?

У пошуках улюбленого повсякденного помічника, в першу чергу варто сформувати запит. Визначте цілі та призначення для атрибуту, розгляньте доступний функціонал моделі, що сподобалася.

З уваги не зважаємо і на параметри, дизайн. Оскільки фактура натуральної шкіри завжди унікальна, моделі однієї колекції залишаються неповторними у своєму виконанні. Якщо потрібно підкреслити статус та становище у суспільстві, замовляйте оригінальні вироби з гарантією від виробника. Тоді, справді не буде сумнівів.

Топ-3 популярних наплічних варіанти з Італії:

  • класична сумка з наплечним ременем у дизайні мінімалізм. Працює з чорним кольором, зернистою чи гладкою фактурою. Також зустрічається безліч цікавих форматів на палітрі коричневого. Особливістю є мінімальне візуальне навантаження, відсутність декору чи яскравих акцентів. Стане в нагоді для ділових і кежуал образів;
  • месенджер. На заміну чоловічому клатчу чи барсетці. Закривається на клапан або спортивний настрій на блискавку. На 1-2 відділення з додатковими внутрішніми кишенями/відсіками. Ремінець часто на карабіні і при необхідності його вийде відстебнути та носити месенджер у руках;
  • ділова сумка. Відповідає гардеробу власника. Під костюм чудово, під смарт-кежуал з піджаками та водолазками – ідеально. Має на увазі носіння паперів та документів формату А4, деякі сумки йдуть з відсіком під ноутбук. Ремінь широкий, також на основі шкіри, не ріже тіло.

Італійські чоловічі сумки: акценти та деталі

Декілька рекомендацій від Empire Bags, щоб підібрати гідний варіант у власний гардероб або замовити добротний подарунок другові, родичу, колезі:

  1. Якісні матеріали. Враховуючи стилізацію, майстри працюють зі шкірою телячою, кінською, вичинкою саф’яно, свинячем. Остання найменш популярна, оскільки досить груба і не еластична структурою, — добре працює із саквояжем. Зустрічаються й комбінації матеріалу канвас із телячою шкірою — вінтажні настрої.
  2. Розміри та можливості. Компактні італійські чоловічі сумки з ремінцем зазвичай не перевищують 8-12 дюймів. Середні за габаритами сумки частіше працюють із діловими образами, на 12-15 дюймів. Портфелі розпочинають градацію від 15 дюймів, щоб розмістити не лише особисті речі, а й ділові папери, ноутбук.
  3. Бренд-виробник. Дорожче репутацією, більшість виробників намагаються максимально задовольнити запит на стиль, якість, тривалу експлуатацію. Замовляючи чоловічі сумки з Італії в нашому каталозі, можете не сумніватися в справжності товарів. Статусні портфелі Tuscany Leather, лаконічні месенджери Virginia Conti, преміальні за якістю Firenze Italy — вибір для справжніх поціновувачів аристократичності, бездоганності, атмосфери Тоскани та Сицилії.

Сумка через плече із натуральної шкіри завжди опиниться до місця. Носимо з кежуал образами та діловими костюмами, під худі та світшоти, з джинсами чи штанами чинос, карго. Вибирайте темний монохром або креативні моделі з відтінками каштана, дерев’яними нотками, бежевими історіями за розумною ціною.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні