Соус (від французького sauce – “підливка”) – це рідка приправа до основної страви. Але справжні кухарі не лише подають їх до готових страв, а й використовують у процесі приготування, наприклад, запікають у соусі м’ясо, птицю чи рибу.
Соуси – королі на кухні. Без них життя було би нудним і пресним. Як правильно готувати соуси для м’яса, риби та салатів. Як борошно може все зіпсувати, а масло- врятувати.
ВАЖЛИВО! Поява піни на прокип’яченому соусі свідчить про його непридатність.
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.
Коли приходить час оформляти пенсію, роки навчання у виші можуть відіграти значну роль. У певних…
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…