Соус (від французького sauce – “підливка”) – це рідка приправа до основної страви. Але справжні кухарі не лише подають їх до готових страв, а й використовують у процесі приготування, наприклад, запікають у соусі м’ясо, птицю чи рибу.
Соуси – королі на кухні. Без них життя було би нудним і пресним. Як правильно готувати соуси для м’яса, риби та салатів. Як борошно може все зіпсувати, а масло- врятувати.
ВАЖЛИВО! Поява піни на прокип’яченому соусі свідчить про його непридатність.
Вибір подарунка для особливої людини - це завжди трохи більше, ніж просто купівля речі. Коли…
Багато людей вважають, що спадщина — це лише квартира, будинок, земля або гроші. Але це…
Не всі сорти редиски дають хороший урожай. Тому до вибору насіннєвого матеріалу треба підходити обачно.
У сезон полуниці здивуйте рідних та гостей неймовірним десертом з цієїї ягоди. Це неймовірно смачно!
Частина споживачів житлово-комунальних послуг матиме додаткові витрати. Експерт попередив про важливу процедуру.
Уряд нарешті ухвалив дуже важливе рішення стосовно пенсій. Хоча зроблено це із кричущим порушенням встановлених…