Соус (від французького sauce – “підливка”) – це рідка приправа до основної страви. Але справжні кухарі не лише подають їх до готових страв, а й використовують у процесі приготування, наприклад, запікають у соусі м’ясо, птицю чи рибу.
Соуси – королі на кухні. Без них життя було би нудним і пресним. Як правильно готувати соуси для м’яса, риби та салатів. Як борошно може все зіпсувати, а масло- врятувати.
ВАЖЛИВО! Поява піни на прокип’яченому соусі свідчить про його непридатність.
Хоча в Україні передбачено підвищення пенсій для громадян, які досягли 65-річного віку, далеко не всі…
Українцям почали надходити нові рахунки за газ — розповідаємо, хто їх отримає та як правильно…
У липні частина українців матиме можливість отримати додаткові виплати від ООН у розмірі до 3250…
Українські жінки, які досягли пенсійного віку, можуть розраховувати не тільки на виплати від держави, а…
У найближчі роки Україна може зіткнутися з масштабною водною кризою, попереджають у Державному агентстві відновлення…
Крім пенсії, деякі пенсіонери мають право на компенсаційну доплату. Кому та скільки доплатять у липні…