Найкращий спосіб заморозки голубців – це зварити їх, почекати, коли охолонуть, потім загорнути у фольгу і помістити в морозильну камеру.
Також можна полити соусом голубці перед заморожуванням, тоді на смак вони вийдуть більш насиченим.
Розморозити голубці буде дуже просто:
- дістаньте голубці з фольги і залиште на столі приблизно на годину, потім викладіть у каструлю, залийте бульйоном, додайте сіль і перець, після чого тушкуйте 15-20 хвилин;
- щоб розігріти страву, помістіть голубці на кілька хвилин у духовку, не виймаючи з фольги;
- якщо ви заморозили голубці без соусу, то гарною ідеєю буде приготувати їх на парі, тоді капуста залишиться цілою та м’якою.