П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк краще заморозити голубці: вареними чи сирими?

Як краще заморозити голубці: вареними чи сирими?

Этот материал также доступен на русском языке
Голубці - особлива страва, улюблена всіма. Приготування їх займає чимало часу, тому запас голубців у морозилці – це гарна ідея. Головне, зберігати голубці потрібно правильно, щоб страва не втратила своєї апетитності.

Найкращий спосіб заморозки голубців – це зварити їх, почекати, коли охолонуть, потім загорнути у фольгу і помістити в морозильну камеру.

Також можна полити соусом голубці перед заморожуванням, тоді на смак вони вийдуть більш насиченим.

Розморозити голубці буде дуже просто:

  • дістаньте голубці з фольги і залиште на столі приблизно на годину, потім викладіть у каструлю, залийте бульйоном, додайте сіль і перець, після чого тушкуйте 15-20 хвилин;
  • щоб розігріти страву, помістіть голубці на кілька хвилин у духовку, не виймаючи з фольги;
  • якщо ви заморозили голубці без соусу, то гарною ідеєю буде приготувати їх на парі, тоді капуста залишиться цілою та м’якою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні