Квашену капусту, навіть дуже кислу, краще не промивати, тому що при цьому губляться вітаміни та мікроелементи. Перед варінням її слід віджати і додати за смаком цукор або свіжу капусту.
Частину перекислої капусти можна просто віджати, скласти щільно в літрові банки і зверху залити невеликою кількістю окропу. Зберігати її краще в холодильнику, а використовувати для приготування солянки. На качан свіжої капусти для такої солянки кладіть 1-2 жмені квашеної. Солянка вийде чудовою, з пікантним смаком.
Частину перекислої капусти можна використовувати для салату. На 1 кг капусти візьміть 2 моркви, натерті на великій тертці, і 2 тонко порізані зелених яблука. Добре перемішайте, додайте трохи цукру. Щільно складіть у скляну банку, якщо соку буде мало, можна додати трохи кип’яченої охолодженої води.
Перед подачею у такий салат можна додати дрібно порізану цибулю або промиті родзинки, заправити олією.
ДО ВІДОМА. У розсолі квашеної капусти стільки ж вітаміну С, скільки у самій капусті.
Спечіть найсмачніший шоколадний кекс всього за кілька хвилин і насолоджуйтесь його незабутнім смаком.
Кому субсидію у неопалювальному сезоні призначать автоматично, а хто для цього має подати заяву.
Хто має обов'язково пройти ідентифікацію в Ощадбанку і як це зробити.
Благодійна організація надає деяким категоріям українців по 6600 гривень. Що потрібно для отримання виплат.
Щоб раціон був збалансованим, у ньому обов'язково має бути риба. Але не вся риба корисна,…
Хто саме має виплачувати борги родичів і чому не можна буде відмовитись.