Такі вимоги розроблено відповідно до рекомендацій Євросоюзу, розповіли у Міністерстві аграрної політики та продовольства.
До класу А належатимуть лише яйця з чистою, неушкодженою шкаралупою та малорухомим жовтком без чіткого контуру.
Ці яйця розділять за вагою:
Решта яєць, що не відповідають вищезазначеним параметрам, будуть автоматично відноситися до категорії В. Найдорожчими будуть яйця класу А розміру XL, а найдешевше покупцям обійдеться товар класу В.
Незабаром, як прогнозують експерти Українського клубу аграрного бізнесу, яйця подешевшають. Це пов’язано з весняним потеплінням і збільшенням поголів’я курей.
До Великодня вартість популярного продукту знизиться на 10-15%. А після свят ціна зменшиться ще на 35-40%.
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.