Спробуйте покласти нут замість рису. Нут містить величезну кількість калію та кальцію, тому чудово впливає на кістки, м’язи, серце, судини та зуби. Особливо корисний нут людям з проблемною щитовидкою і тим, хто схильний до ризику новоутворень.
Рекомендується замінювати будь-які крупи нутом при анемії, нервовому виснаженні, підвищеному холестерині, проблемах із жовчовивідними шляхами. Крім того, нут містить білок із життєво необхідними амінокислотами, тому плов на його основі краще робити вегетаріанський або зі зменшеною кількістю м’яса.
1. Дайте воску затвердіти, візьміть гострий ніж і обережно видаліть його.
2. На жирну пляму від воску покладіть паперовий рушник і пропрасуйте праскою або нагрійте феном. Проведіть таку процедуру 3-4 рази, змінюючи серветки.
3. Якщо пляма залишилася на одязі з бавовни або делікатних тканин, а також на куртці, її можна видалити спиртом: змочити тампон ватний і акуратно нанести його на пляму на 20 хвилин.
Через можливі перебої з водопостачанням рекомендується завжди мати в домі запас води – як технічної, так і питної. Її треба зберігати у закритій тарі.
Якщо води немає, можна набрати її в бюветі, колодязях або взяти в пунктах розливу (за необхідності їх організовує місцева влада).
Щоб знезаразити воду для пиття, її радять кип’ятити щонайменше 10 хвилин. Дати відстоятися і перелити в інший посуд без осаду.
По можливості бажано очистити воду фільтром.
При кашлі приготуйте порошок із трав та цукру:
Приймайте по половині чайної ложки двічі на день.
Пенсіонерка звернулася до ПФУ за доплатою за вік, але отримала відмову. У чому причина і…
Пенсійний фонд України отримав нові обов’язки — тепер саме він опікується багатьма видами соціальних виплат.…
Наразі це вже четвертий регіональний форум, який організовано за підтримки проєкту Реабілітація в Україні (Rehab4U).
Український ринок демонструє стабільно високий інтерес до продукції з Піднебесної протягом останніх десятиліть. Цей тренд…
Як збільшити врожай огірків за допомогою копійчаного засобу, який є в кожній домашній аптечці. Огірки…
Галета – це французька страва, що нагадує відкритий пиріг. Галету можна готувати із солоною або…