Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачДля чого потрібні спеціальні інструменти для манікюру?

Для чого потрібні спеціальні інструменти для манікюру?

Этот материал также доступен на русском языке
Багато хто з нас звикли ставитися до манікюру, як до звичайної косметичної процедури – не для справи, а для краси. Забуваючи про те, що манікюр – це важлива гігієнічна та лікувальна потреба. Тому йому мають приділяти час не лише жінки, а й чоловіки. І при цьому мати якісний манікюрний інструмент.

Ми з вами щодня контактуємо із зовнішнім середовищем та різноманітними предметами: будинок, вулиця, робота, громадський транспорт, тварини. І від цього наші нігті та руки по-своєму страждають. Наприклад, під нігтьової пластиною можуть накопичуватися мікроби. Хоча це нормальне для нас явище, але просто помити руки милом або обробити антисептиком буде недостатньо. Для якісного та повного очищення нігтів необхідно мати в побуті манікюрний інструмент, наприклад такий, як представлений на сайті http://amoreshop.com.ua/manikyurnyy-instrument-ru/. До того ж, косметичного та гігієнічного догляду потребує шкіра навколо нігтів.

Не заходитимемо далеко: взимку наші руки стають сухими, і шкіра навколо нігтів може потріскатися, стати грубою і вплинути на зростання кутикули. А це, як знаємо, виглядає не дуже естетично. І тут однією пилкою і першими ножицями, що трапилися, не обійтися. У такій справі знадобляться спеціальні інструменти для манікюру. Вони стануть у нагоді тим, хто вперше вирішив зайнятися доглядом нігтів, і тим, хто все знає про професійний манікюр.

Розгляньмо, які манікюрні інструменти є і для чого вони призначені.

  • LSI-Ножиці для нігтів – це спеціальний інструмент, який призначений для обрізання нігтьової пластини з гострим прямим (для грубих нігтів) або закругленим (для тонких нігтів) кінцем. При використанні спеціальних LSI-ножиць для нігтів нігті не ламаються і не деформуються.
  • LSI-Кусачки для нігтів – цим манікюрним інструментом рекомендують користуватися спеціалісти. LSI-Кусачки акуратно, безпечно та з легкістю обрізають будь-які види нігтьової пластини. Так, як це роблять у косметичних салонах.
  • LSI-Ножиці для кутикул – дозволяють без зачіпок та травмування обрізати надлишки шкіри біля основи нігтя. Якщо кутикула не видаляти, вона спровокує появу хворобливих задирок і зіпсує вигляд манікюру.
  • LSI-Кусачки для кутикули – їх ще називають LSI-нашкірниці. Манікюрний інструмент зазвичай застосовують майстри-професіонали. Якщо ви тільки навчаєтесь цій справі, краще приділити особливу увагу до вибору LSI-кусачок для кутикул.
  • LSI-Пушер, LSI-лопатка, LSI-шабер та LSI-кюретка для нігтів – це ціла низка манікюрних інструментів, які допомагають стежити за здоров’ям ваших нігтів на руках та ногах. Вони видаляють нігті або кутикулу, що вросли, очищають нігтьову пластину від забруднень і багато іншого. Але такими інструментами обов’язково потрібно вчитися користуватися.

У світі інструментів для манікюру існує ще безліч цікавих пристроїв, які допомагають нігтям бути гарними та здоровими. Головне, при їх виборі брати до уваги матеріал виробу. Звичайно, найкращий вибір – це вироби з нержавіючої медичної сталі, без зайвого декору та фарби. Такий інструмент зручно використовувати та стерилізувати (а це, як відомо, потрібно робити щоразу після процедури манікюру).

До речі, якщо у вас не вистачає часу на повноцінний манікюр, ви можете придбати компактні набори LSI інструментів для манікюру. Їх буде зручно носити із собою завжди та скрізь.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні