Можна самим у домашніх умовах створити кулінарний шедевр.
Для приготування потрібно:
1: Підготуємо фрукти. Вони можуть бути будь-якими, які ви захочете. В даному випадку – банан, мандарин та ківі.
2: У миску наллємо холодну воду, додамо агар-агар або желатин. Розмішаємо.
3: Додамо молоко.
4: Додамо йогурт. Добре змішаємо суміш. Ставимо на плиту і доводимо до закипання, помішуючи.
5: У гарячу суміш вводимо молоко, що згущує, і перемішуємо. Знімаємо з вогню.
6: Додаємо в суміш фрукти та ягоди, перемішуємо.
7: Біля пластикової пляшки відрізаємо горловину. Перекладаємо масу в пляшку і відправляємо в холодильник на пару годин для застигання.
8: Коли маса застигне, можна зняти пластик. Робимо це за допомогою ножиць. Нарізаємо порціями та пригощаємося.
До завершення строку ідентифікації пенсіонерів лишається півтора місяця — хто не встигне до 31 грудня,…
В Україні триває поступовий перехід від паперових трудових книжок до електронного формату. Усі записи про…
Гарбуз – королева осіннього меню, з нього можна приготувати найрізноманітніші страви. Сьогодні пропонуємо не просто…
З 15 листопада розпочався прийом заявок на нову тисячу Зеленського, проте деякі громадяни зможуть оформити…
Мрієте про красиве весілля, що запам'ятовується? Країна з багатою історією та мальовничою природою, розташована на…
У понеділок Сонце активізується. Метеозалежним рекомендують бути обережними.