Його приготування потребує більше часу, ніж приготування трав’яного або листового чаю, але воно того варте.
ЧАЙ З ГІЛОК СМОРОДИНИ
Цей чай можна заварити (кип’ятити одну хвилину) і пити відразу ж. Чай корисний для судин, покращує обмін речовин, підвищує захисні сили організму. Дає сечогінний ефект. Гілочки смородини можна заварювати два рази – чай не втратить смаку та аромату.
ЧАЙ З ВИШНЕВИХ ГІЛОК
Чай з вишневих гілок також можна пити відразу після кип’ятіння, але якщо ви дасте йому настоятися, то отримаєте напій гарного кольору з присмаком мигдалю. Такий чай м’яко виводить пісок з нирок, допоможе вгамувати біль при циститі.
ЧАЙ ЗІ СЛИВОВИХ ГІЛОК
Схожий на вишневий, відрізняється більш тонким ароматом і ніжним смаком. Сливовий чай знімає стрес, заспокоює та розслаблює. Корисний для легенів. Заварювати дуже міцний чай не рекомендується.
ЧАЙ З ГІЛОК ШИПШИНИ
Голчаста шипшина при заварюванні дає гарний рожевий колір, такий чай п’ють як сечогінний і закріплюючий засіб. Показаний при ревматизмі та радикуліті. Перед вживанням напій необхідно обов’язково процідити від мікроскопічних гілок.
В житті видатних людей було багато повчальних пригод. Сьогодні ми розповімо про цікаві епізоди з…
Сьогодні цифрові сервіси полегшують процеси отримання будь-яких послуг. Медичні сервіси не є винятком. Вони містять…
Обурення магнітного поля Землі, викликане спалахами на сонці, ми вважаємо магнітними бурями. Такі коливання можуть…
Коли завершено останні приготування до Великодня і готові паски, залишилося лише покрити їх глазур'ю та…
Субсидія — це державна фінансова допомога фізичній чи юридичній особі, яка виділяється з держбюджету або…
Наш читач Володимир Науменко з Черкаської області хоче дізнатися, як повернути авансовий внесок за комунальні…