Відповідає лікарка Вікторія Савицька:
«Найбільша кількість цінних речовин міститься у шкірці плодів. Тому її обов’язково потрібно використовувати для харчування.
У жодному разі не зрізайте з лимонів шкірку під тим приводом, що вона дає гіркуватість.
До речі, лимон не можна класти у заварений окропом чай. Під впливом високих температур вітамін С руйнується, тому набагато доречніше кинути лимон у теплий напій перед тим, як збираєтеся його пити, а щоб чай набрався кислинки, просто вичавіть лимон і тільки потім покладіть у чашку.
Не слід також викидати шкірку мандаринів та апельсинів – краще заварюйте її у чаї для аромату, але, знову ж таки, пам’ятайте, що заливати її окропом не можна. Краще настоювати такий напій у термосі протягом годин 5-6.
ВАЖЛИВО! Будь-які цитрусові треба добре промивати теплою водою перед використанням.
Нагадємо, раніше ми розповідали, як правильно вибирати цитрусові.
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…
Хто має оплачувати повірку газових лічильників та коли це потрібно робити. Усі нюанси процедури.
Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.
Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…
У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…
Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.