Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаРізне5 модних помилок, які робить узимку кожна жінка після 40

5 модних помилок, які робить узимку кожна жінка після 40

Этот материал также доступен на русском языке
Бути привабливою та виглядати красиво хоче, мабуть, кожна жінка незалежно від віку. Однак із настанням зими натхнення на це стає дедалі менше.

Розповімо про 5 найпоширеніших помилок, які роблять жінки за 40 у своїх зимових образах.

Перевірте себе. Іноді навіть один нюанс здатний повністю змінити ваш вигляд і вивести стиль на якісно новий рівень.

Помилка 1. Ви занадто зміщуєте фокус у бік тепла та комфорту

На щастя, у XXI столітті між «тепло» та «стильно» стоїть «і», а не «чи». Важливо знайти цей баланс. Багато жінок вірять, що холод треба перетерпіти: виглядати в них добре в жодному разі не вийде. Надворі мороз — тут не до краси.

Це веде до вибору громіздкого застарілого верхнього одягу, штанів з начосом та масивних чобіт на хутрі. Технології зробили крок далеко вперед — сьогодні на ринку одягу активно використовуються легкі, але якісні утеплювачі, та й термобілизна працює на ура.

А на зміну хутряній халяві чобіт приходять хутряні устілки і гарна «єврозима», які справляються із завданням зігрівати без шкоди для зовнішнього вигляду.

Помилка 2. Ви побоюєтеся кольору

З настанням зими багато хто одягається в сіро-чорну гаму. Наслідки цього — ще сіріший настрій міських вулиць і наш згаслий погляд. Додайте в зимовий гардероб хоча б трохи кольору.

І енергії додасться, і від вас неможливо буде відвести погляд. До речі, взимку куди складніше забруднитись, тому і до світлих речей можна придивитися уважніше.

Помилка 3. Ви спокушуєтеся псевдорозкішшю та псевдоелегантністю

Навіть у холоди хочеться виглядати елегантно та жіночно – і це чудово. Однак у такі моменти важливо не спокуситися на псевдоелегантність.

Псевдоелегантність – це претензія на елегантність, що не відповідає її суті і дає протилежний ефект. Будьте обережнішими з пуховиками зі спідницею та масивним взуттям на підборах та платформі. Ці речі зведуть нанівець будь-які старання щодо створення бездоганного образу.

Навіть найактуальніший пуховик з витонченими ботильйонами і статусною сумкою теж не виглядатиме красиво і жіночно, якщо не врахувати стильову координацію і не зібрати речі, що формально формуються з різних стилів, в єдиний гармонійний ансамбль.

Окрему увагу приділіть хутру. Все ж таки в сучасній реальності необхідність у ньому стає все нижче і нижче, а багато виробів з хутра – від шуб до головних уборів – додають не розкоші та елегантності, а віку і неактуальності.

Найнебезпечніше — хутряне оздоблення на взутті, сумках, головних уборах та пуховиках. Вона і функціонального сенсу не несе, і зовнішнього вигляду не сприяє.

Помилка 4. Ви забуваєте про деталі

Зима – не привід відмовитись від аксесуарів. Ми не можемо мати неосяжний гардероб верхнього одягу на холоди, зате ми можемо чудово «трансформувати» його за допомогою деталей. У хід йде не лише стильне взуття та сумки.

Красиві шапки та шарфи, ремені та рукавички, прикраси та окуляри теж стають цікавими та виразними акцентами у ваших вбраннях.

Помилка 5. Ви працюєте неправильно з обсягами

Я ніколи не зустрічала жінку, яка б хотіла виглядати принципово більшою, ніж вона є. Впевнена, і ви також. У мороз з урахуванням кількості шарів та обсягу фактур дуже легко надати собі чимало зайвих кілограмів. Цю проблему легко вирішити, правильно розподіляючи обсяги: нехай вони розташовуються або знизу, або згори.

Не варто доповнювати масивний пуховик або дублянку масивним взуттям. Або намотувати об’ємний шарф поверх об’ємного пальта, наприклад. До укороченого дутого пуховика не варто підбирати широкі штани та спідниці. Ну а довгому об’ємному верхньому одязі рекомендую створити «точку складання», притуливши її за допомогою пояса або ременя — ви виглядатимете витонченішим і ефектнішим.

До речі, цей спосіб підійде для фіксації країв об’ємних довгих шарфів — ними можна задати вертикальний акцент і візуально трохи витягнути свій силует.

А найголовніше, не забувайте: вік лише дата в паспорті, відома тільки вам. Знаючи особливості своєї зовнішності і побудувавши свій індивідуальний стиль, більше не потрібно думати про те, що носити і не носити, коли нам «за…». На щастя, сучасна мода лише вподобає цьому!

Нагадаємо, ми розповідали, як крохмальна маска допоможе помолодшати за три дні і позбутися морщин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні