У салі, незважаючи на його жирність, міститься безліч необхідних організму вітамінів, макро- та мікроелементів. За словами лікарів, вживання свинячого сала допомагає зробити імунітет міцнішим, а також покращує мозкові функції, у тому числі знижує ризик хвороби Альцгеймера.
Позитивно діє свиняче сало і на судинну систему – активує виведення з організму холестерину. Крім того, сало містить багато антиоксидантів, і у людей, які вживають його час від часу, знижується ймовірність виникнення онкологічних захворювань.
ієтологи рекомендують з’їдати не більше одного-двох шматочків сала на день. Засвоїтися його жирам в організмі допоможуть зелень і чорний хліб.
Людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура і печінки, а також тим, хто страждає на атеросклероз, серцеві порушення, ожиріння , від сала краще все ж таки відмовитися.
Ще в березні в уряді обіцяли, що всі пенсії проіндексують не менш ніж на 100…
Як правильно поливати буряк, щоб овоч був смачним та солодким? Розповідаємо кілька важливих правил.
Побалуйте себе та близьких простим десертом, приготування якого не потребує великих зусиль, а смак стане…
Щоб не стати жертвою фальшивомонетників, потрібно знати, які купюри підробляють найчастіше і як перевірити їхню…
Накладено арешт на майно через борги? Пам'ятайте, що є речі, які забирати не мають права.…
Хто може отримати грошові виплати від міжнародної організації та як це зробити.