У салі, незважаючи на його жирність, міститься безліч необхідних організму вітамінів, макро- та мікроелементів. За словами лікарів, вживання свинячого сала допомагає зробити імунітет міцнішим, а також покращує мозкові функції, у тому числі знижує ризик хвороби Альцгеймера.
Позитивно діє свиняче сало і на судинну систему – активує виведення з організму холестерину. Крім того, сало містить багато антиоксидантів, і у людей, які вживають його час від часу, знижується ймовірність виникнення онкологічних захворювань.
ієтологи рекомендують з’їдати не більше одного-двох шматочків сала на день. Засвоїтися його жирам в організмі допоможуть зелень і чорний хліб.
Людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура і печінки, а також тим, хто страждає на атеросклероз, серцеві порушення, ожиріння , від сала краще все ж таки відмовитися.
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…
Українцям із газовими котлами та плитами попередили про нові витрати — перед початком опалювального сезону.…