У салі, незважаючи на його жирність, міститься безліч необхідних організму вітамінів, макро- та мікроелементів. За словами лікарів, вживання свинячого сала допомагає зробити імунітет міцнішим, а також покращує мозкові функції, у тому числі знижує ризик хвороби Альцгеймера.
Позитивно діє свиняче сало і на судинну систему – активує виведення з організму холестерину. Крім того, сало містить багато антиоксидантів, і у людей, які вживають його час від часу, знижується ймовірність виникнення онкологічних захворювань.
ієтологи рекомендують з’їдати не більше одного-двох шматочків сала на день. Засвоїтися його жирам в організмі допоможуть зелень і чорний хліб.
Людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура і печінки, а також тим, хто страждає на атеросклероз, серцеві порушення, ожиріння , від сала краще все ж таки відмовитися.
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.