Фахівці пояснюють, як зберігати продукти, що швидко псуються, і які продукти не слід купувати.
Охолоджене м’ясо. Вибирайте заморожене м’ясо, яке не встигло розморозитися. Щоб визначити його свіжість, проткніть продукт розігрітим ножем і понюхайте його біля надрізу.
Готова їжа. Не зберігайте її без холодильника понад дві години.
Варені ковбасні вироби. Сосиски, сардельки, варену ковбасу замініть на копчені вироби у вакуумній упаковці.
Молочні продукти. Ваговий кисломолочний сир краще купувати у вакуумній упаковці. А молоко у пляшках замінити на молоко у спеціальних пакетах (тетрапаках), яке можна зберігати без холодильника.
Риба і рибні продукти. Їх краще відразу приготувати, наприклад, добре просмажити, так страва довше збережеться без холодильника.
Кондитерські вироби. Улюблені тістечка, торти і муси краще замінити на цукерки, батончики, печиво, що не потребують особливих умов для зберігання.
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…