Фахівці пояснюють, як зберігати продукти, що швидко псуються, і які продукти не слід купувати.
Охолоджене м’ясо. Вибирайте заморожене м’ясо, яке не встигло розморозитися. Щоб визначити його свіжість, проткніть продукт розігрітим ножем і понюхайте його біля надрізу.
Готова їжа. Не зберігайте її без холодильника понад дві години.
Варені ковбасні вироби. Сосиски, сардельки, варену ковбасу замініть на копчені вироби у вакуумній упаковці.
Молочні продукти. Ваговий кисломолочний сир краще купувати у вакуумній упаковці. А молоко у пляшках замінити на молоко у спеціальних пакетах (тетрапаках), яке можна зберігати без холодильника.
Риба і рибні продукти. Їх краще відразу приготувати, наприклад, добре просмажити, так страва довше збережеться без холодильника.
Кондитерські вироби. Улюблені тістечка, торти і муси краще замінити на цукерки, батончики, печиво, що не потребують особливих умов для зберігання.
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…
Проїзд безплатно чи за тарифом? Як зміняться “транспортні” пільги для літніх людей в наступному місяці?
66-річний Степан Гіга на піку популярності скасовує концерти. Попри те, що його пісні вірусно розлітаються…
Вдале вирощування рослин — це справжнє мистецтво, в якому важливий кожен нюанс. Найголовніший фактор вдалого…
Газу на зиму вистачить. ДТЕК відкрив новий маршрут постачання скрапленого природного газу (СПГ) через Балтію.
Відтепер квитки на приміські потяги можна придбати онлайн через додаток «Укрзалізниці». Як це зробити?