Вівторок, 16 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляВибираємо подарунки на Новий рік: що не варто дарувати рідним та близьким

Вибираємо подарунки на Новий рік: що не варто дарувати рідним та близьким

Этот материал также доступен на русском языке
Подарки в год Кролика нужно дарить такие, чтобы пригодились в быту, полагают астрологи.

Зовсім скоро настане Новий рік – рік Чорного Водяного Кролика (Кота). Ця невибаглива тварина любить тишу і домашній затишок. Тому зустрічати 2023 рік краще у сімейному колі, а подарунки обирати недорогі та практичні.

Забудьте про косметику і сувеніри

Подарунки на рік Кролика треба дарувати такі, щоб знадобилися у побуті. Багато хто любить дарувати у новорічні свята домашні набори – рушники та капці. Проте астрологи радять відмовитися від таких презентів. Інакше цього року вони принесуть в дім негатив.

Не найкращий варіант для святкового подарунка – парфуми і дезодоранти. Смаки у всіх різні, і якщо парфум не підійде, тоді ваш подарунок «не зарахується». Те саме можна сказати про подарункові набори мила, гелів для душу та шампунів. Наша гігієна має залишатися особистою. Не сподобається Кролику подарунок у вигляді косметики. А все тому, що частина виробників досі тестує свою продукцію на тваринах. До того ж, невдалий косметичний засіб лише засмутить. Якщо хочете подарувати щось із косметики – придбайте сертифікат на 100, 200, 300 або 500 гривень у магазинах краси та здоров’я.

А ось вироби та сувеніри, зроблені власноруч, гарний подарунок, якщо якось його можна застосувати у побуті. Статуетки, дзеркала та композиції із сухоцвітів покровителю року не сподобаються. Наприклад, статуетки птахів – провісники всього найгіршого, а неживі квіти в домі – до смутку та депресії. Якщо ви вирішили доповнити новорічний сюрприз живими квітами, вазонами або квітковими композиціями, обов’язково виключіть жовті.

Жодних колючо-ріжучих предметів

Кухонні набори ножів та ножиць – про такий новорічний сувенір мріє багато жінок і чоловіків. Але цього року від них краще відмовитися. Адже символ 2023 року – тварина ніжна та боязка, а гострі предмети можуть налякати Кролика.

Наручні годинники і гаманці можуть здатися дуже хорошим і практичним подарунком. Але такий подарунок не принесе радості тим, хто вірить у забобони. Кажуть, що подарований годинник – до розлуки. У той же час подарований порожній гаманець вважається символом руйнування. Але й не поспішайте класти туди гроші, астрологи радять приберегти будь-яку копійку, та й Кролик не оцінить таку ідею подарунка.

Любителів та колекціонерів якісних спиртних напоїв також порадувати не вдасться. Астрологи говорять, що подарунок у вигляді пляшки вина, коньяку та іншого алкоголю може принести проблеми зі здоров’ям.

Вибирайте подарунки з користю

То що ж подарувати на Новий рік своїм близьким? Астрологи рекомендують зупинити свій вибір на:

  • теплому одязі (банному халаті або піжамі,светрі, рукавичках, шапці та шарфі);

  • ліхтариках та павербанках (бездротових мобільних зарядках);

  • наборі ароматного чаю (до нього можна придбати термос або термочашку). Наймолодшим членам сім’ї – дітям та онукам – цікавими будуть речі у тематиці символу року, наприклад, скарбничка або свічка у вигляді кролика або кота, і, звичайно ж, солодощі. І пам’ятайте, що будь-який подарунок потрібно вибирати й дарувати від щирого серця.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні