Як же правильно і смачно приготувати найулюбленіший салат?
Оселедець в олії – 400 гр.
Буряк – 400 гр.
Морква – 250 гр.
Картопля – 200 гр.
Яйце – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Майонез
Сіль
Яблучний оцет – 3 ст.л.
Цукор – 1 ч.л.
Зелень
1. Буряк, морква та картопля зварити або запекти до готовності (я готую в мікрохвильовій печі), остудити і очистити. Яйця зварити круто, очистити.
2. Цибулю нарізати дрібними кубиками, додати яблучний оцет і цукор, перемішати, залишити на 1 ч. Маринад злити, цибулю віджати, додати оселедець, нарізаний кубиками, перемішати.
3. У роз’ємну форму викласти шарами.
Ми розповідали, як приготувати салат «Варежки Снігуроньки».
Моль у домі – проблема, відома багатьом. І гостро стоїть питання, як позбутися шкідливої комахи,…
Інна Оленич із міста Звягель, що на Житомирщині, створює вироби з бісеру однією рукою. Однією…
Хочете дізнатися, на яку пенсію можете розраховувати? Це можна зробити самостійно — через сервіс «Пенсійний…
За останні десять років кількість пенсіонерів в Україні скоротилася на 1,8 мільйона осіб — з…
Ситна, ароматна страва з кукурудзяної крупи та сиру готується легко та підходить для будь-якого часу…
З червня частина українців може отримати "сюрпризи" у рахунках за холодну воду та каналізацію –…