Як же правильно і смачно приготувати найулюбленіший салат?
Оселедець в олії – 400 гр.
Буряк – 400 гр.
Морква – 250 гр.
Картопля – 200 гр.
Яйце – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Майонез
Сіль
Яблучний оцет – 3 ст.л.
Цукор – 1 ч.л.
Зелень
1. Буряк, морква та картопля зварити або запекти до готовності (я готую в мікрохвильовій печі), остудити і очистити. Яйця зварити круто, очистити.
2. Цибулю нарізати дрібними кубиками, додати яблучний оцет і цукор, перемішати, залишити на 1 ч. Маринад злити, цибулю віджати, додати оселедець, нарізаний кубиками, перемішати.
3. У роз’ємну форму викласти шарами.
Ми розповідали, як приготувати салат «Варежки Снігуроньки».
Більшу частину території України завтра визначатиме антициклональне поле, тому суттєві опади малоймовірні.
Аналітики очікують, що незабаром активні сонячні плями, що генерують спалахи, обернуться магнітними бурями.
Пиріг з мандаринами – це теплий аромат свята та легка цитрусова свіжість. Готується просто: лише…
Швидкий домашній спосіб для лінивих та зайнятих. Всього три інгредієнти - і плям і неприємного…
В Україні продовжено військовий стан до лютого 2026 року. Чоловіки до 60 років залишаються військовозобов'язаними,…
Щоб зима була комфортною, перетворіть холодний автомобіль на теплий за лічені хвилини. Секрети, про які…