Як же правильно і смачно приготувати найулюбленіший салат?
Оселедець в олії – 400 гр.
Буряк – 400 гр.
Морква – 250 гр.
Картопля – 200 гр.
Яйце – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Майонез
Сіль
Яблучний оцет – 3 ст.л.
Цукор – 1 ч.л.
Зелень
1. Буряк, морква та картопля зварити або запекти до готовності (я готую в мікрохвильовій печі), остудити і очистити. Яйця зварити круто, очистити.
2. Цибулю нарізати дрібними кубиками, додати яблучний оцет і цукор, перемішати, залишити на 1 ч. Маринад злити, цибулю віджати, додати оселедець, нарізаний кубиками, перемішати.
3. У роз’ємну форму викласти шарами.
Ми розповідали, як приготувати салат «Варежки Снігуроньки».
Любите цибулю чи дотримуєтеся посту? Цей ароматний пиріг з м'яким тестом та солодкуватою начинкою стане…
Жителі сільської місцевості нерідко задаються питанням: скільки коштує їхній земельний пай і чи можна його…
З липня 2025 року деякі українські жінки можуть одержати від держави разову виплату у розмірі…
Не кожен може дійти юриста — особливо літні чи маломобільні люди. У таких випадках спеціалісти…
Зернівка відкладає яйця просто у боби, і вже за кілька тижнів молоді жуки пошкоджують насіння.…
Малосольні огірки – це ідеальна закуска для літнього столу. Дізнайтеся, як швидко і просто їх…