Як же правильно і смачно приготувати найулюбленіший салат?
Оселедець в олії – 400 гр.
Буряк – 400 гр.
Морква – 250 гр.
Картопля – 200 гр.
Яйце – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Майонез
Сіль
Яблучний оцет – 3 ст.л.
Цукор – 1 ч.л.
Зелень
1. Буряк, морква та картопля зварити або запекти до готовності (я готую в мікрохвильовій печі), остудити і очистити. Яйця зварити круто, очистити.
2. Цибулю нарізати дрібними кубиками, додати яблучний оцет і цукор, перемішати, залишити на 1 ч. Маринад злити, цибулю віджати, додати оселедець, нарізаний кубиками, перемішати.
3. У роз’ємну форму викласти шарами.
Ми розповідали, як приготувати салат «Варежки Снігуроньки».
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…