Глянцевий бік фольги відбиває світло і тепло, а матовий – навпаки, поглинає тепло.
Таким чином, якщо страва має залишатися холодною, оберніть її назовні глянсовим боком.
Якщо ж ви хочете довше зберегти страву теплою, оберніть її глянцевим боком всередину.
Однак при високій температурі, під час запікання в духовці, ці відмінності у фользі не мають жодного значення.
Благодійна організація надає нову гуманітарну допомогу. Як зареєструватися.
Росія вночі атакувала Україну безпілотниками. Українські воїни активними діями завдають окупаційним військам втрати у живій…
Як уникнути затримки пенсійних виплат власникам карток "ПриватБанку".
6 травня в Україні святкують День піхоти Збройних сил України та Міжнародний день без дієт.…
Кожна господиня завжди у пошуку цікавих та смачних рецептів. Сьогодні розповідаємо, як приготувати закуску, яку…
Усі ми знаємо, що для хорошого врожаю будь-яку культуру потрібно удобрювати. Стосується це і цибулі.…