Глянцевий бік фольги відбиває світло і тепло, а матовий – навпаки, поглинає тепло.
Таким чином, якщо страва має залишатися холодною, оберніть її назовні глянсовим боком.
Якщо ж ви хочете довше зберегти страву теплою, оберніть її глянцевим боком всередину.
Однак при високій температурі, під час запікання в духовці, ці відмінності у фользі не мають жодного значення.
Если вы написали заявление об увольнении по соглашению сторон, возможно ли его отозвать?
Якщо ви вчасно не отримали допомогу на проживання внутрішньо переміщеної особи (ВПО), це може бути…
Хочете, щоб на вашому столі завжди була свіжа зелень? Виростіть її самостійно. Ділимося лайфхаками, про…
Простий рецепт найулюбленіших ласощів дитинства. Обов'язково спробуйте!
Кабінет Міністрів України затвердить новий порядок транспортування пацієнтів на швидкій допомозі. Що потрібно знати під…
У першому зимовому місяці деяким пенсіонерам нарахують підвищені виплати.